ADSL'den VDSL'e geçis süreci ne zaman tamamlanır?

Bodyponk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bu ayın 10'unda taahhüdüm bitti biraz araştırma yaptım alt yapım 35MB kadar destekliyor bende ADSL'den VDSL geçiş yapmak istediğimi söyledim kabul ettiler bu süre zarfında 2-15 gün internetiniz kesilebilir dediler tamam dedim 16'sında net kesildi 19'unda mesaj geldi geçiş işleminiz tamamlanmıştır diye fakat 5 gün geçti hala internetim yok. Modemde internet ışığı çok hızlı yanıp sönüyor internete girmeye çalıştığımda "hatalı port servisi" uyarısı veriyor defalarca çağrı merkezini aradım çözüme ulaşamadım genel bir arıza var bugün düzelir yarın düzelir diye baştan savma yapıyorlar. Artık modemden şüphelenmeye başladım kullandığım modemin markası ZyXEL VMG3313-B10a Türk Telekom'un vermiş olduğu modem VDSL destekliyor gözüküyor. Şu durumda ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Up

Son düzenleme:
Hocam 4 gündür DSL ışığı yanmıyor çağrı merkezi sürekli genel bir arıza var deyip geçiştiriyorlar

Modemin aktif bağlantı teknolojisi VDSL olması gerekiyor. Modem kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyor ve çağrı merkezinden verim alamıyorsanız size en yakın Türk Telekom müdürlüğüne gidip planlama ve erişim biriminden bilgi alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı