Superonline ADSL'den Netspeed VDSL'e geçiş süreci

NASIL BURDAYIM

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2018
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Superonline Yalın ADSL'den Netspeed VDSL'e gecis yapacagim. Altyapım 50 Mbps VDSL'e kadar destekliyor. Netspeed'e sozlesmeleri gonderdim, bana gecis yapilacagi icin eve ekip gelmeyecegini size vericegimiz kullanici adi ve sifre ile modem arayuzune girmeniz yeterli olucak dedi. Bu mumkun mu? Ben eve ekiplerin gelip yeni hat cekecegini saniyordum?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Insallah hizli bir sekilde hallederler, 1 ay once kadar port yoktu, o yuzden ADSL'den ADSL'e gecis yapacaktim. Dun kontrol ettirince port sorunu olmadigini soylediler, gecis islemleriniz 48 saat icinde gerceklesip size kullanici adi ve sifre gelecek dendi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı