ADSL'den VDSL'e geçiş ve Netspeed-Comnet

Labrecquee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba selamünaleyküm öncelikle herkese. Yaklaşık iki yıldır Türk Telekom ADSL 16 limitsiz internet kullanıcısıyım. Türk Telekom'dan aslında bu zamana kadar mennundum. Fakat ağustos gibi meraktan Netspeed üzerinden altyapı sorgulaması yaptım ve VDSL 43 mbsp hız çıktığını gördüm. Ardından ISS'lere göz gezdirdim ve Netspeed ve Comnet'i tercih edebileceğimi gördüm. Şunu sormak istiyorum sizce Türk Telekom bana sadece ADSL paketler sunuyor, ve az önce söylediğim sağlayıcılardan daha düşük ve daha pahalı paketler öneriyor. Yani Türk Telekom bana ADSL 16-110TL verirken Netspeed ve Comnet VDSL 75-95 sunuyorlar. Fakat şunlardan dolayı çok kararsızım Netspeed ve Comnet bana Türk Telekom'un desteğini vermezi ise daha kötü bir hız ve ping değerleri alırsam?

Netspeed ve Comnet kullananlar yorum yapabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle NetSpeed.

Kesinlikle Netspeed.

Hocam peki, Netspeed nasıl?

Fiyatlar uygun, müşteri hizmetleri var ve ilgili. Alt yapınızın desteklediği hızı sabit alırsınız.
Hocam netspeede geçmeye karar verdim,zaten memnun olmaz isem türk telekoma geçeceğim.Peki bu abonelik sürecinde ne yapmam gerekiyor? Site üzerinden veya telefonla abone olduktan sonra ne yapmam lazım ilk defa deneyimliyorum.Türk telekomda bayide yapmıştık.
Hocam netspeede geçmeye karar verdim,zaten memnun olmaz isem türk telekoma geçeceğim.Peki bu abonelik sürecinde ne yapmam gerekiyor? Site üzerinden veya telefonla abone olduktan sonra ne yapmam lazım ilk defa deneyimliyorum.Türk telekomda bayide yapmıştık.
Fiyatlar uygun, müşteri hizmetleri var ve ilgili. Alt yapınızın desteklediği hızı sabit alırsınız.
Ne kadar sürer bu süreç ?

Ne kadar sürer bu süreç ?
Telefon ile iletişime geçiniz başvurunuz alındığı zaman mail ile gönderilen veya Online işlemlerden aldığınız abonelik belgelerini çıkarmanız gerekiyor. Çıkardığınız belgeleri imzalayıp kargo ile göndermeniz gerek fakat yeni bir abonelik ise kurulum ekibi belgeleri getiriyor ve tek yapmanız gereken imzalamak. Geçiş yapıyorsanız belgeler kargo ile ulaştıktan sonra 48 saat içinde otomatik geçiş yapılıyor karşı firmadaki aboneliğiniz ise otomatik iptal ediliyor. Yerinizde olsam iptal edip yeni bir abonelik açardım portunuz değişirdi (kurulum ücreti yansıyacaktır yeni abonelikde). Detaylı bilgileri firma ile iletişime geçip sorabilirsiniz her an.

Telefon ile iletişime geçiniz başvurunuz alındığı zaman mail ile gönderilen veya Online işlemlerden aldığınız abonelik belgelerini çıkarmanız gerekiyor. Çıkardığınız belgeleri imzalayıp kargo ile göndermeniz gerek fakat yeni bir abonelik ise kurulum ekibi belgeleri getiriyor ve tek yapmanız gereken imzalamak. Geçiş yapıyorsanız belgeler kargo ile ulaştıktan sonra 48 saat içinde otomatik geçiş yapılıyor karşı firmadaki aboneliğiniz ise otomatik iptal ediliyor. Yerinizde olsam iptal edip yeni bir abonelik açardım portunuz değişirdi (kurulum ücreti yansıyacaktır yeni abonelikde). Detaylı bilgileri firma ile iletişime geçip sorabilirsiniz her an.
Adsl'den Vdsl'e geçecek portu zaten değişmeyecek mi? Yoksa anlatmak istediğiniz başka bir şey mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı