adsdasads
Hectopat
Merhaba. Ben şu an ADSL kullanıyorum. Yaklaşık 4 5 senedir 16 megabit 1 upload veriyor en fazla. Son 15 gündür değişmeyi düşünürken baktım ki altyapim VDSL'le 64'e kadar destekliyor. TT altyapısı ile başvurdum, yarın kurulum için geliyorlar ama şu an kullandigim ama tahattutunu iptal ettirdigim ADSL 16megabit Superonline ve onun ankastre dolabına takılmış telefon kablosu var. Ne olduğunu bilmiyorum kablonun ama eski telefon kablosu işte. Türk Telekom'dan ekip geldiğinde benden RJ11 çakılmış CAT6 kablo veya herhangi bir şey ister mi bilmiyorum. Yoksa o telefon kablosu yeterli olur mu?
Şimdi istediğim paket 50megabit 8 upload, o kablo bana 50megabit 8 upload verir mi? Dediğim o uyduruk telefon kablosundan bahsediyorum. Yoksa almali miyim ekipler gelmeden? Eksik bilgi vermiş olabilirim ama tahminen bir şeyler demeniz bile çok yardımcı olabilir bana. Her şeye açığım. 2 gündür araştırıyorum cidden elektrikçi oldum neredeyse. Kafayı yemek üzereyim. Acaba olacak mi?
Şimdi istediğim paket 50megabit 8 upload, o kablo bana 50megabit 8 upload verir mi? Dediğim o uyduruk telefon kablosundan bahsediyorum. Yoksa almali miyim ekipler gelmeden? Eksik bilgi vermiş olabilirim ama tahminen bir şeyler demeniz bile çok yardımcı olabilir bana. Her şeye açığım. 2 gündür araştırıyorum cidden elektrikçi oldum neredeyse. Kafayı yemek üzereyim. Acaba olacak mi?
Son düzenleyen: Moderatör: