ADSL'den VDSL'e ücretsiz geçiş yapılması normal mi?

Çok anlamıyorum ama alabileceğim en yüksek hız yaklaşık 41Mbps mi?
Mahallenizde internet yoğunluğu çok değilse, siz de iç tesisatınızı yenilerseniz belki 50 Mbps bile alabilirsiniz. Tabii yeniledikten sonraki değerleri görmemiz lazım, benimki sadece ihtimal.

Merhabalar konuyla alakalı aklıma takıldı. Ben de TTNET ADSL internet kullanıyorum. Fakat altyapim VDSL destekliyor. TTNET'i arayıp VDSL'e geçmeyi düşündüm ancak fiyat farkı olur veya bitmesine az kalmış olan taahhüdüm yenilenir korkusuyla basvurmadim. Sizce başvuru yapmalı mıyım? Herhangi bir fiyat farkı öder mıyım yoksa hızım ve taahudüm aynı yerden devam eder mi?

Merhabalar konuyla alakalı aklıma takıldı. Ben de TTNET ADSL internet kullanıyorum. Fakat altyapim VDSL destekliyor. TTNET'i arayıp VDSL'e geçmeyi düşündüm ancak fiyat farkı olur veya bitmesine az kalmış olan taahhüdüm yenilenir korkusuyla basvurmadim. Sizce başvuru yapmalı mıyım? Herhangi bir fiyat farkı öder mıyım yoksa hızım ve taahudüm aynı yerden devam eder mi?
Taahhütünüzün bitmesine kaç ay kaldı? TT, kullanıcılarını ücretsiz şekilde, aynı paket üzerinden, fiyat farkı olmadan geçiriyor. Aslında kendileri sizin isteğiniz olmasa bile geçiriyor ama sizi geçirmemişler. Yani sıkıntı olmaz geçebilirsiniz.

Taahhütünüzün bitmesine kaç ay kaldı? TT, kullanıcılarını ücretsiz şekilde, aynı paket üzerinden, fiyat farkı olmadan geçiriyor. Aslında kendileri sizin isteğiniz olmasa bile geçiriyor ama sizi geçirmemişler. Yani sıkıntı olmaz geçebilirsiniz.

6 ay civarı kaldı bitince TurkNet VDSL'e geçmeyi düşünüyorum. Altyapim 75 Mbit VDSL destekliyor. Su an 16Mbit ADSL kullanıyorum. Yani geçiş yapsam aynı hız ve tarife fiyatı üzerinden VDSL kullanabilir miyim? Ya da bekleyip TurkNet'e geçiş yaparken VDSL'e mi geçeyim.

6 ay civarı kaldı bitince TurkNet VDSL'e geçmeyi düşünüyorum. Altyapim 75 Mbit VDSL destekliyor. Su an 16Mbit ADSL kullanıyorum. Yani geçiş yapsam aynı hız ve tarife fiyatı üzerinden VDSL kullanabilir miyim? Ya da bekleyip TurkNet'e geçiş yaparken VDSL'e mi geçeyim.
Müşteri hizmetlerini arayın, altyapınızın vdsl desteklediğini ve vdsl porta geçmek istediğinizi söyleyin. Onlar gerekeni yapar, tabii modeminizin de desteklemesi gerekiyor. İçinizin rahat etmesi için konuşurken sorun taahhüt yenileniyor mu vs. diye.
"Ya da bekleyip TurkNet'e geçiş yaparken VDSL'e mi geçeyim." Fark etmez sizin kararınız ama portlar o zamana kadar dolabilir.

Müşteri hizmetlerini arayın, altyapınızın VDSL desteklediğini ve VDSL porta geçmek istediğinizi söyleyin. Onlar gerekeni yapar, tabii modeminizin de desteklemesi gerekiyor. İçinizin rahat etmesi için konuşurken sorun taahhüt yenileniyor mu vs. diye.
"Ya da bekleyip TurkNet'e geçiş yaparken VDSL'e mi geçeyim." fark etmez sizin kararınız ama portlar o zamana kadar dolabilir.

Tamamdır teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı