ADSL'den VDSL'ye geçiş

speedlyblue

Megapat
Daha fazla  
Eskişehir de ikametgah etmekteyim. Binada VDSL hattı bulunuyor, hangi internet sağlayıcısına geçiş yapmalıyım. Eskişehir de oturanlar bilgilendirirlerse, memnuniyet duyarım.
Dipnot; 10 yıldır ADSL olarak Türk Telekom kullanmaktayım, 1 ay sonra sözleşmem bitecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapıyı bilmem fakat 10 sene TT kullanıcıligindan sonra türknet e geçtim ve daha ucuza daha hızlı internet kullanıyorum.

bende bu ay ADSL den VDSL e geçtim. .zyxel modem aldım

1 yıldır millenicomdayım.. bence millenicoma taahhütsüz geç dene .benim kodla üye olursan 1 ay bedava zaten. hem denemiş olursun .ttnet alt yapında max hız neyse onu alırsın... dedigim gibi taahhüt yok ping değerleride 15-21 ms bende çıkan değerler. 😎

ben 16 mbit adsl kullanıyorken şimdi 100 mbit hızı taahhütsüz 79 tl den kullanıyorum .

üye olursanız 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57

Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Dün itibari ile Netspeed'e geçiş yaptım. Eskişehir Tepebaşı bölgesi için konuşmak gerekirse Steam dan oyun indirirken sözde 75 megabit olan internet 87-88 megabit'e kadar çıkıyor ve 85-88 civarı stabil bir şekilde oyun iniyor. Ama gel gelelim internetteki hız testlerinde hiç stabil sonuç vermiyor. Bir bakıyorum 200 ping 16 megabit aradan 1-2 dakika geçiyor bir daha bakıyorum 73 megabit'e 16 ping çıkıyor. Sadece upload sabit çıkıyor her seferinde 4 megabit upload veriyor. Bakalım bende konu açmayı düşünüyorum bununla ilgili eğer bu dalgalanma test ettiğim siteden kaynaklı ise internet 10 numara. Fakat gerçekse o zaman sıkıntı gibi sanki. Gerçi hoş dalgalanma olsa Steam dan indirirken de olurdu diye düşünüyorum ama olmuyor. 6.3 GB boyutundaki oyunu 15 dakikada indirdim. Neyse velhasıl Netspeed'e bir bak derim. 84 TL'ye 75 hatta Steam'e göre 88 megabit çok çok iyi bir fiyat.👍

Evet az önce Netspeed'in sitesinden arka arkaya 3 kere test yaptım ve sonuçlar gayet güzel. Galiba o dalgalanma daha önce ki denediğim siteden kaynaklıymış. Netspeed'in sitesindeki teste göre sorun yok.

1. Deneme;

1.png

2. Deneme;

2.png

3. Deneme;

3.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı