ADSL'den VDSL'ye geçiş

FatihBabo

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2019
Mesajlar
87
Çözümler
1
Herkese merhaba, biz paketi yükseltmeyi düşünüyoruz. Binamız eski TT altyapısı var. Çeşitli sitelerden Max 85-75 arası bir hız alabilirmişiz. Şimdi bazıları Türk.netin kendi akıllı zannedip milleti ADSL'ye gönderiyormuş. Bize böyle kaliteli kendinizin de tavsiye ettiği bir sağlayıcı söyler misiniz? Hem benim gibilere rehber olur şimdiden teşekkürler.
 
TTnet sözleşmesi bitince direkt Turk. Net'ten alacağım.
 
Türknet kullanıyorum boş konuşanlara bakmayın altyapı desteğiniz varsa alabilirsiniz. 70 mbps alıyorum şu an altyapım en fazla 57 destekler dedi Türk Telekom 70 alıyorum kablo değiştirsem ankastreden modeme geleni 100 alırım. İlk olarak Türk Telekomdan VDSL'e geç sonra geçiş yap en mantıklısı yoksa port yok olaylarına kalırsın.
 
bende bu ay ADSL den VDSL e geçtim. .zyxel modem aldım

1 yıldır millenicomdayım.. bence millenicoma taahhütsüz geç dene .benim kodla üye olursan 1 ay bedava zaten. hem denemiş olursun .ttnet alt yapında max hız neyse onu alırsın... dedigim gibi taahhüt yok ping değerleride 15-21 ms bende çıkan değerler. 😎

ben 16 mbit adsl kullanıyorken şimdi 100 mbit hızı taahhütsüz 79 tl den kullanıyorum .

üye olursanız 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57

Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.
 
Ben de ADSL den VDSL e geçmeme rağmen hızım 8 den 10 a yükseldi. Bu yüzden ADSL modemi bile değiştirmeye ihtiyaç duymadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı