Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Guvenilir ama kullanilmamali. Windows'u bozabilir, yanlış dosya silebilir, kayit defterini bozabilir, mavi ekran verdirtebilir yani performansi artirdigi pek soylenemez zaten. Onun yerine illa bir program kullanilacaksa Wise Care 365 olabilir.
Bir tek o programdan değil IObit'in tüm programlarından uzak durmanızı öneriyorum. Sistemi aşırı hantal hâle getiriyor, sorunları çözmek yahut hızlandırmak isterken daha da beter edebilirsiniz. Ek olarak Windows 10'da bu tür araçlara ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Belki Kayıt Defteri için bir temizleyici program kullanılabilir o da çok mühim değil. İlla bu tür bir program ihtiyacınız varsa Wise Care 365 işinizi görebilir, daha stabil çalışıyor.
Kimilerine göre iyi kimilerine göre gereksiz. Genellikle bunun yerine Czleaner gibi programları önerirler. Şahsen ben uzun bir süre kullandım bir zararını görmedim hatta HDD m bozuktu onun sayesinde 1 yıl sorunsuz kullanabildim.