Advanced System Care ne işe yarar?

Kayıt Defterinde hatalı silme işlemi yapabiliyor böyle programlar üstelik sistemin açılış hızında da olumsuz etkisi var bu kadar yapışkan programları oldum olası sevmem.

Bende 4 yıldır kullanıyorum. Ben kendi fikrimi söylemek istiyorum bence ASC nin bütün ayarlarını açık tuttukları için sorun oluşuyor. ASC pc nin para metrelerini değiştiriyor bu doğru ancak bu para metreleri değiştiren araçlarını devre dışı bıraktığınızda hiç bir sorun çıkmıyor pc de. Örneğin İnterneti hızlandır ve Sistemi eniyile seçenekleri bence bu araçları asla kullanılmasın çünkü parametrelerini değiştiriyor bilgisayarın, bunun yanında bir kaç daha aracı vardı onların adı aklıma gelmedi ama dediğim gibi bence ASC güzel bir program sadece kullanılmaması gereken bazı yerleri var.

Arkadaşların dedikleri gibi onun yüzünden bilgisayarımı az bozmadım. CCleaner yeterlidir. Ayrıca bilgisayarın performansının artmasını istiyorsanız SSD takın.

Artık ASC hakkında ki kendi düşüncelerime katılmıyorum. ASC nin derin temezlemesi ve kontrol edilemeyen pcnin herşeyine karışması bazı sorunlara sebep oldu. Ccleaner,AScaner,Wise Reg Cleaner yeterli. Diğer arkadaşarın dediği gibi ASC sistemi yoruyor ben bunu 4 yılın sonunda anladım. Ccleaner tek başına yeterli olmuyor ancak AScaner ve Wise Reg Cleaner desteklenirse iyi oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı