Advanced SystemCare 7 Free nasıldır?

Program iyidir, en iyi bakım-onarım programlarından biridir, ama ücretsiz olduğu için özellikleri kısıtlıdır.

Uyarı : Korsan paylaşım yasaktır. T_M

Son düzenleyen: Moderatör:
Free olarak tavsiye etmem. Ücretli olan Pro sürümü aktif olarak sistem performansını ayarladığı ve daha derin optimizasyon ve temizleme yaptığı için daha başarılıdır. Fakat şöyle bir kötü durumu da var. Bazen sürüm güncellemesi ile bazı sistemlerde sorun oluşturabilmekte. Tüm Program Files klasör ve dosyalarını sildiğini bilirim :)

Free olarak Glary Utilities - Free System Utilities to Clean Registry, Fix PC Errors, Protect Privacy | Glarysoft öneririm. Sisteme en az zarar verebilecek bir optimizasyon yazılımıdır.

Diğer eklemem de şu yöndedir. Donanımınız gayet sağlamsa bu yazılımlarla hiç uğraşmayın. "Windows Disk Temizleme", "Disk Birleştirici", "Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\İşlem Merkezi Otomatik Bakım" gibi işlemlerle manuel temizlik ve bakım yapabilirsiniz.

Free olarak tavsiye etmem. Ücretli olan Pro sürümü aktif olarak sistem performansını ayarladığı ve daha derin optimizasyon ve temizleme yaptığı için daha başarılıdır. Fakat şöyle bir kötü durumu da var. Bazen sürüm güncellemesi ile bazı sistemlerde sorun oluşturabilmekte. Tüm Program Files klasör ve dosyalarını sildiğini bilirim :)

Free olarak Glary Utilities - Free System Utilities to Clean Registry, Fix PC Errors, Protect Privacy | Glarysoft öneririm. Sisteme en az zarar verebilecek bir optimizasyon yazılımıdır.

Diğer eklemem de şu yöndedir. Donanımınız gayet sağlamsa bu yazılımlarla hiç uğraşmayın. "Windows Disk Temizleme", "Disk Birleştirici", "Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\İşlem Merkezi Otomatik Bakım" gibi işlemlerle manuel temizlik ve bakım yapabilirsiniz.

Bilmiyordum, kusura bakmayın :D

Kesinlikle katılıyorum. Sistem bakımı adı altında sistemi kemiren programlar gibime geliyor daha çok. Eskiden Advanced System Care tarzı programlar mı vardı canım ? Windows 98'de millet bunla mı sistem bakımı yapıyordu ? :p

Şaka bir yana, böyle programlar sabit bir bakım yapma üzerine programlanır. Disk birleştirme gibi özellikleri olduğu için SSD olan sistemlere uygun olabileceğini hiç düşünmüyorum. Şahsen uzak durmayı tercih ederim.

Ben Auslogics Boostspeed kullanıyorum ve gayet başarılı sanada tavsiye ederim.Googleda Auslogics BoostSpeed Full 6.4.2.0 diye aratırsan bulabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 aylık kampanya lisansını paylaşmak korsan mı oluyor?

İobit bu programa zaten sürekli kampanya veriyor ve bunun için lisans dağıtıyor.

Bende zamanında kullanmak için not almış ve burada konusu açılınca da paylaşmıştım.

Kampanya lisansını paylaşmak korsan paylaşım mı oluyor Burak Alkan?

Sitem etmiyorum, ciddi ciddi soruyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı