Advanced SystemCare 8.4 Gelişmiş Ayar ve Kullanım Rehberi

Arkadaşlar bu rehberi acemilik zamanlarımda yazmıştım, şu an bu program(lar)ın hiçbir işlevi olduğunu biliyorum :) Kullanmayın, kullandırtmayın.
 
merhaba advanced system care 8 programı başımı çok fena yaktı. program ile system en iyilemesi yaptıktan sonra oyunlarda kasma sorunu yaşamaya başladım. ben bundan önce rainbow six siege, pubg, ow, gibi oyunları bu sorunu yaşamadan akıcı oynuyordum. bir ara fark ettim ki (yapmaz olaydım) pc ile ilgilenmeyeli uzun zaman oldu. eset antivirüsün süresi bitmişti uzattım güncelledim uzun zamandır nvidia exp. driverını da güncellememiştim onuda yaptım. önce antivirüs ile tarattım sonra advanced system care 8 programı ile system eniyilemesi yaptım. ve çöp dosyaları ayıklattım. resetleyip yattım. ertesi gün bu rainbowda ve pubg de kasmayaşamaya başladım. aptallık bende ki geri yükleme noktası da oluşturmadım. bunu nasıl geri alabilirim bilgisi olan var mı ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı