Adventure Time'ın Tüm Sezonları Nereden İzlenebilir?

Alt yazıyı da oradan aldım. :D Sağ ol yine de.
Bir de izlemek isteyen varsa ve dublaj izlemek istiyorsa kesinlikle orijinal dili ile 5-6 bölüm izlemeli. O Finn'in Radikal deyişi ve bir sürü kesilmemiş sahne diziyi gözümde daha güzel yaptı.
Yapabildin mi? Yaptıysan hangi siteden, nasıl yaptığını söyleyebilir misin lütfen. PlanetDP'den ilk sezon kısmını imdirdim ama sanırım alt yazısı o sadece devamında ne yapacağımı bulamadım pek anlamıyorum bu işlerden.

Yapabildin mi? Yaptıysan hangi siteden, nasıl yaptığını söyleyebilir misin lütfen. PlanetDP'den ilk sezon kısmını imdirdim ama sanırım alt yazısı o sadece devamında ne yapacağımı bulamadım pek anlamıyorum bu işlerden.
7 sezon falan izledim daha sonra üniversiteye şehir dışına gitmem gerekti kardeşimle izlemek istediğim için kaldı öyle devam ederim belki sonra ama sırasıyla izleyince çok daha iyi oturdu kafamda hikaye kesinlikle altyazılı izlemelisin. Önce PlanetDP'den altyazıları indir. DP'ye şu sıralar erişilemiyor ama nasıl erişeceğini söylemem gerek yok sanırım. Daha sonra PlanetDP'de indirdiğin sezonların hangi sürüme uyumlu olduğu yazıyor. Bu sürümleri RARBG gibi 1337x gibi torrent sitelerinde "Adventure time season 1 xxxxx" şeklinde arat. Link ya da ekran görüntüsü paylaşmıyorum çünkü Technopat kuralları dışı olabilir. Keşke legal olarak izleyebileceğimiz bir platform olsa da izleyip bitirsek ama maalesef torrent'e mahkumuz. :/

Ne yazık ki yasal bir yolu olduğunu sanmıyorum. Bu aralar yeni çıkan çizgi filmler, kanalların sitelerinde yükleniyor ama onların da sayısı çok az. Televizyonlarda da milyon kez aynı bölümü ısıtıp ısıtıp veriyorlar. Nefsiniz el veriyorsa illegal yöntemleri denemekten başka çare yok.

Çok büyük bir telif durumu olmadığı sürece şirketler de takmıyor zaten. Yaptıkları en fazla telif atıp internetten kaldırtmak. Bir bölümü internete yükledi diye o kadar mahkeme ücreti vermezler. İsteseler süründürürler tabi, ama kim uğraşacak onunla :D

Telif hakkı yemeye %100 karşıyım yanlış anlaşılmasın. Ama başka çare yok. Ya izlemeyeceksin ya da internetten 3. parti sitelerde izleyeceksin :) Bir de bu sitelerin güvenilirliği söz konusu bunu da göz önüne almak lazım.
Sonunda benim gibi düşünen biri... Ben de sizin gibi yasal yolu varsa orayı kullanıyorum, yoksa illegale yöneliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı