Adware bulaştığı nasıl anlaşılır?

Overlord2

Hectopat
Arkadaşlar merhaba captchaless.top denilen sayfaya yanlışlıkla girdim ama denilene göre izin ver kısmına tıklamadan bulaşmıyor. Uzantıları da hiçbir şey geçmişte öyle hatta sildim bildirimler falanda hiçbir şey yok sizce bulaşmış mıdır nasıl anlarım?

Adı üstünde. Her yerden önceden olmadığı miktarda reklam fırlıyorsa ve bu reklamların içeriği normalden farklıysa bulaşmıştır. Antivirüsle taratabilirsin.

Adı üstünde. Her yerden önceden olmadığı miktarda reklam fırlıyorsa ve bu reklamların içeriği normalden farklıysa bulaşmıştır. Antivirüsle taratabilirsin.

Merhaba ilk önce 3 saat boyunca Defender ve AdwCleaner'da taramalar yaptım zaten ne newtab ekranı geldi ne uzantı geldi ne bildirim bugünde bakacağım bildiğim kadarıyla zaten çok tehlikeli bir virüs değil yanlış mıyım?

Yani bilmiyorum bulaşmamışda olabilir ama AdwCleaner programından tarat yine de.

AdwCleaner'da birkaç kez tarattım hiçbir şey bulamadı sonuç tamamen doğrudur değil mi hocam.

Merhaba ilk önce 3 saat boyunca Defender ve AdwCleaner'da taramalar yaptım zaten ne newtab ekranı geldi ne uzantı geldi ne bildirim bugünde bakacağım bildiğim kadarıyla zaten çok tehlikeli bir virüs değil yanlış mıyım?

AdwCleaner'da birkaç kez tarattım hiçbir şey bulamadı sonuç tamamen doğrudur değil mi hocam.
Her ihtimale karşı kaspersky indirip tam tarama yapabilirsiniz.

Her ihtimale karşı Kaspersky indirip tam tarama yapabilirsiniz.

Teşekkürler hocam bir sorum daha olacak Kaspersky'nin ücretli kısmını almayı düşünüyorum ama bilgisayarı yavaşlattığı söyleniyor doğru mudur?

Teşekkürler hocam bir sorum daha olacak Kaspersky'nin ücretli kısmını almayı düşünüyorum ama bilgisayarı yavaşlattığı söyleniyor doğru mudur?

Taramayı yaparken biraz kaynak tüketiyor ama arka planda (tarama yapmadığın esnada) kendi kullanımımda 80-90 MB RAM tüketiyordu yani çok fazla bir şey değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı