Adwcleaner "Bu program güvenliğiniz için engellendi" Hatası

Menemen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Adwcleaner adlı programı açarken "Bu program güvenliğiniz için engellendi" hatasını veriyor. İnternetten biraz bakmalarım sonucu Smartscreen'ı kapatınca düzeldiğini gördüm fakat bu bende işe yaramadı.

Hata Bu

Dosya Ekleri

• ScreenShot_20170530115208.png
    ScreenShot_20170530115208.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 284
Kaspersky'ın yüklenmesine de izin vermiyormuş senin sorun:
"Bu yayımcının, bilgisayarınızın üzerinde yazılım çalıştırması engellenmiş." hatası
Bazı zararlı yazılımlar ayarlarla oynayarak bunu yapıyorlar. Bu tür durumlarda Bitdefender Rescue Disk gibi araçları kullanmak en akıllıca çözümlerden bir tanesi. Sözleşmesini kabul etmeden önce Wi-Fi ağına bağlanırsanız iyi olur. Çünkü sözleşmeyi kabul ettikten hemen sonra veritabanını güncelleyecek.

Bana attığın makaleyi inceledim de bana biraz karışık geldi. Bu işlerden pek anlamadığım söylenebilir. Kaş yapacağım diye göz çıkar mıyım ?

Bitdefender Rescue Disk fazla sisteme zarar verebileceğini düşünmüyorum. Boot tuşunu bilmiyorsan o seni zorlar biraz. Bitdefender Rescue Disk'in oluşturulması ve kullanılması oldukça kolay bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı