Aerocool 730W PSU GTX 770 için yeterli mi ?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı
Arkadaşlar 1 hafta önce birisinden 730w 85+ bir güç kaynağı aldım. İçimde bir korku var adam beni dolandırmışmıdır diye. Şuan kullanmaktayım ama yeni toplacağım sistemi yakmasında korkuyorum. Adam içini değiştirmişmidir diye bakıyorum, Google de resimlere hiçbir farkı yok. Kablolar aynı, içindeki paçalar aynı. Bir de gtx 770'e uyar mı pinleri ? Sizce birşey yoktur değil mi dolandırılmamışımdır. Sonuçta yazın i7 4770k gtx 770'li bir sistem toplayacağım yanmasın :).

KZGW6a.jpg
emvdbR.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat ol sıkıntı yok. Dikkat ettim de son zamanlar çok mu ceza veriliyor ne?
Ben geldim ondandır :) Çoğu mod tam işini yapmıyor ve gevşetiyordu. Geldiğimde bir baktım cezalık konu çok o yüzden farkındalık olmuş olabilir.
Ceza alacak unsurlar olmasa modlar dahil sorulara daha çok yardım edip kısa sürede bitireceğiz, ama bu ceza almak isteyen çok olduğundan çok az yardımcı olabiliyoruz konuları araştırmaktan.

O kadar ince hesap yapamam. 4770k'den vaz mı geçtin?
Yok bazı sitelerde test yapmışlar editorler, 8350'yi seçiyor. Birde 8350 alırsam Anakartı daha kaliteli almış oluyorm ve cebimde para da kalıyor, kararsız kaldım işte. 4770k 68 watt 8350 ise 158 watt enerjı harcıyor, sen hangisi dersen onu alıcam tatilde.

Bence 4670k ve G43 Gaming ikilisini almalısın. Hatta eğer overclock yapmam dersen düz 4670 ve Asus H81M Plus ikilisi sana çok tasarruf sağlar.
Hocam gerçekten sağolun benim yapacağım tek iş şudur Wolfteam da video çekeceğim, sony vegas pro Ae gibi programlar kullanacağım :)

Bu sistem nasıl iyi mi?

Dosya Ekleri

• capture-20140426-232441.png
    capture-20140426-232441.png
    34,2 KB · Görüntüleme: 301
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı