Aerocool 750W VX Plus guc kaynagi nasildir?

• Konuyu başlatan M.U.M
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.544
O fiyata daha güzelleri bulunabilir bence, kaç Watt'lık bir güç kaynağı istediğinizi ve bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz.

@M.U.M bir süre sonra boyu mu işlevi mi olayına dönüyor bu. Bu kadar yüksek güç tüketimi gerektiren bir sistemin varsa hakkını verip güzel bir güç kaynağı alman gerekir :) .

Hocam 3070'li bir sistem dusunuyorum 750 Watt zaten bu sisteme fazla bile, fiyati uygun oldugu için sordum.
Bu nasildir peki? High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

Pek iyi değil. Sistemi ve bütçeni belirtirsen daha iyisini önerebiliriz.

O fiyata daha güzelleri bulunabilir bence, kaç Watt'lık bir güç kaynağı istediğinizi ve bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz.

Butcem Max 500 TL civari diyelim hatta 3070 için yeterli en uygun fiyatli PSU'yu ariyorum dersek daha dogru olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı