Aerocool Aero 800 kasa nasıldır ?

Aslında benim N10'a soğuk bakma sebebim mavi siyah değil de kırmızı siyah bir kasa istiyor olmam.

Corsair spec serileri , 100r , Dark n10, Deep Cool Kendomen 150-230 tl gibi bütçede kasa arayanlara uygun güzel kasalardır.
Spec o2'ye baktım da, gayet iyi duruyor. Ben Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı almayı planlamıştım da spec 02'nin dahili güç kaynağı daha mı iyidir? Sence kasa Aero 800 ile aralarında olan 50 TL'lik fiyat farkını hak ediyor mu? Bu arada alırsam şuradan alırım:
Corsair Carbide Champ/SPEC-02 + VS650W 80+ PSU Kırmızı Fanlı Mid TOWER KASA

Bir de boyut yönünden gelecekte upgrade edilmeye müsait mi? Yani kasa uzun ömürlü bir kasa mı?

Vs serisini çok beğenmesem de aerocool güç kaynaklarından daha iyi olduğunu düşünüyorum. 650w yeterli gelecekte upgrade yaparsın rahatça. Corsair kalitesi zaten 50 tl eder rahatça aerocool yerine ama bu demek değildir aerocool kötü .

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yeni inceleme geldi. Ben Aero 800 almaya karar verdim. tam istediğim gibi bir f/p ürünü. size de öneririm. Ama hala güç kaynağı önerilerine açığım. R9 380 ve i5 6400 tabanlı bir sistem toplayacağım nasipse.

Hocam ben Dark n10 almaya karar verdim siz bilirsiniz ama bence daha iyi olur havalandırma ve 5x fan desteğiyle daha iyi bir kasa

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı