Aerocool Aero One Eclipse alınır mı?

12V kanalından 56A veriyor ise 672W sağlıyor demek. Fotoğrafı yanlış eklemiş olabilirler ama köşede yazan "HPG 750BR H12S" yazısını aratırsanız attığım ürün çıkar karşınıza. Sizin hatanız değil sitenin hatası.

@Acklwlf kasa ve PSU için bütçe nedir?

Tasarımı eksantrikmiş gerçekten. Görünüş olarak güzel ama Eclipse'in soğutma açısından daha iyi olacağını düşünüyorum hocam. Hem fan sayısı daha fazla hem de ön paneli mesh olduğu için gönlüm hala Eclipse'den yana.

Hocam kasada 9 tane fan yuvası var (çok gereksiz ama var) yani bu kasanında ön tarafı mesh ancak önüne bir plaka gibi bir şey yerleştirilmiş yanlardan hava akımı sağlanıyor ve fiyatı çok daha uygun. Tabii ki de ben size illa bunu aldıracak değilim sizin hoşunuza o gitmiştir benim hoşuma o gitmiştir .

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi için maks 1000tl bütçe düşünüyorum hocam tabi ki 50-100 lira oynayabilir yani arttırabilirim. F/P açısından çok iyiyse.
Tabi tabi dediğiniz gibi o kasanın da hor görülecek bir tarafı yok zevk meselesi. İkinci seçeneğim şimdilik o oldu ama o da senin hatırına bak.

Son düzenleme:

Hocam kendimi pazarlamacı gibi hissettim hayırlısı olsun

Vakit ayırdığın için teşekkürler hocam bunlara da bakacağım çok sağol.

Son düzenleme:
Kasayı kullanıyorum gayet guzel hava akışıdır kalitesidir. Yalnız fanlar argb ona dikkat edin, anakartinizda argb girişi yoksa sadece reset tuşu ile renk kontrolü yapabilirsiniz. Yan tarafı cam dikkat edin ben köşesini fark etmeden kırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…