Çözüldü Aerocool Aero One eclipse fan kontrolcü var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar, detaylı araştırmalarım sonucu bu kasayı almaya karar verdim.
Kullanan arkadaşlar varsa anlatabilir mi kasada Dark guardian kasasında olduğu gibi fan kontrolcü mevcut mu veya anakart üzerinden kontrol edebilir miyim fanların hızını düşük veya hızlı?
Anakartım; MSI Max Tomahawk.

Ürün incelemesinde veaçıklamalarında kontrol edildiği söylenmiş Teknobiyotik ile iletişime geçin isterseniz SYS fana taktıysanız gözükmesi lazım. Kontrolcü de sorun da olabilir.

Kasada 3 fan 1 egzoz var 3 fan gayet yeterli kasamın içerisinde ki hava soğuk sadece geçenlerde çok sıcak hava üflüyor. Dışarıya egzoz fanım filtreleri temizleyince düzeldi. Hava akışım tekrardan, 1-2 ay da filtreleri tozlandıktan sonra temizleyin.

Size yetiyor olabilir bana yetmiyor bende 3 fan önde 2 fan yukarıda bir fan arkada toplam 6 fan var. 3'u içeri veriyor 3'u dışarı atıyor dengeli bir şekilde olması gereken de bu zaten. temizlik ile alakası yok zaten temizliğini yapıyorum.

Fanlar kaliteli oldukdan sonra toplam da 4 fan gayet yeterli olur zaten, bir de nasıl kullanıldığı önemli tabii ben yerde kullanıyordum şimdi yukarıya alınca daha da iyi oldu.

Fanlar kaliteli oldukdan sonra toplam da 4 fan gayet yeterli olur zaten, bir de nasıl kullanıldığı önemli tabii ben yerde kullanıyordum şimdi yukarıya alınca daha da iyi oldu.

Elbette kaliteli olması önemli ama 3 fan üfleyip 1 fan kasa içindeki sıcak havayı tahliye edemez mantıken yanlış zaten, kuvvetliyse 2 yeter ama 3'e 3 yaparsanız sirkülasyon için verimli olur.

Elbette kaliteli olması önemli ama 3 fan üfleyip 1 fan kasa içindeki sıcak havayı tahliye edemez mantıken yanlış zaten, kuvvetliyse 2 yeter ama 3'e 3 yaparsanız sirkülasyon için verimli olur.

Büyük kasalar için olabilir de ben bu kasada ve toplam 4 fanında tahliye konusunda sıkıntı yaşamıyorum yeterli gayet bana içerisi sıcak değil ve donanımların sıcaklık değerleri normal seviyedeler.
Ek masraf yapılabilecek kadar sıkıntı bir durum yok bence he benim bütçem var en kral sirkülasyonu yaparım diyenler varsa 3-3 daha iyi olur tabii.

Ürün incelemesinde veaçıklamalarında kontrol edildiği söylenmiş Teknobiyotik ile iletişime geçin isterseniz SYS fana taktıysanız gözükmesi lazım. Kontrolcü de sorun da olabilir.
Kontrolcü sıfır kumandada bir sürü mod mevcut onlardan birini aktifleştirmem mi gerek anlamadim. İnceleme videosu var yorum yaptim fakat geri dönüş alamadim.

Kontrolcü sıfır kumanda da bir sürü mod mevcut onlardan birini aktifleştirmem mi gerek anlamadim. İnceleme videosu var yorum yaptim fakat geri dönüş alamadim.

Dostum kontrolcü elbette sıfır olacak ikinci el ürün almıyorsun fabrika çıkışı sorunludur arızalıdır. Ara sor kontrol ettir ya da bilgi al.

Dostum kontrolcü elbette sıfır olacak ikinci el ürün almıyorsun fabrika çıkışı sorunludur arızalıdır. Ara sor kontrol ettir ya da bilgi al.
Aerocoolun kendi kanalindaki inceleme videosuna yorumda bulundum mail atarak iletişime gecmemi istediler dediklerini yaptım kaç güne dönerler acaba, bakalim ne olacak.

Aerocoolun kendi kanalindaki inceleme videosuna yorumda bulundum mail atarak iletişime gecmemi istediler dediklerini yaptım kaç güne dönerler acaba, bakalim ne olacak.
Hocam ben reset switch renk değiştirmek için kumandaya bağladım ama fan kontrolcüye tuşa basıp değiştirecek bir tuş kalmadı onu nasıl ayarlıyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…