Çözüldü Aerocool Aero One eclipse fan kontrolcü var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar, detaylı araştırmalarım sonucu bu kasayı almaya karar verdim.
Kullanan arkadaşlar varsa anlatabilir mi kasada Dark guardian kasasında olduğu gibi fan kontrolcü mevcut mu veya anakart üzerinden kontrol edebilir miyim fanların hızını düşük veya hızlı?
Anakartım; MSI Max Tomahawk.

Nasıl yapacağız ben ilk defa sistem alıyorum hiç bir bilgim yok ne tarz yazılımlarla kontrol edebiliyoruz bunları?
Kasanın içinde bir kutu olacak. Onu anakartına bağlayabilirsin. Kasa elimde olmadığı için nereye takacağını tam bilmiyorum.

Kutu derken? kutunun içinde ki kablodan mı bahsetmek istediniz?
Hocam @Motionless IN White 'ın attığı gibi bir kontrolcü var. Benim anakartım da Tomahawk Max. Onun ucunda 3 giriş var. Birini anakarttaki Sys_Fan, diğerini Reset Switch yerine tak. Sorunsuz Reset tuşuna basarak kontrol edersin.

Hocam @Motionless IN White 'ın attığı gibi bir kontrolcü var. Benim anakartım da Tomahawk Max. Onun ucunda 3 giriş var. Birini anakarttaki Sys_Fan, diğerini Reset Switch yerine tak. Sorunsuz Reset tuşuna basarak kontrol edersin.
Kasa olarak da benim aldığım kasadan mı kullanıyorsunuz bu arada çok sağol şimdi aydınlandım.
Kaça aldınız o anakartı ve kaç aydır kullanıyorsunuz memnun kaldınız mı?
Bide kontrolcü pin girişlerinde 3 pinli giriş bulamadım 4'lü bide 2'li var?

Kasa olarak da benim aldığım kasadan mı kullanıyorsunuz bu arada çok sağol şimdi aydınlandım.
Kaça aldınız o anakartı ve kaç aydır kullanıyorsunuz memnun kaldınız mı?
Anakartı 875 liraya aldım. Siz kaça aldınız? Kasam bu hocam, aynı girişleri: Aerocool AirHawk Duo ARGB Midi Tower(Psu yok) | En Ucuzu Akakçe
Anakartı 875 liraya aldım. Siz kaça aldınız? Kasam bu hocam, aynı girişleri: Aerocool AirHawk Duo ARGB Midi Tower(Psu yok) | En Ucuzu Akakçe
Soğutması muazzam ötesi kasanın.

Soğutması muazzam ötesi kasanın.
Oyunlarda 2-3 saatlik oynamalarda ısı değerleri kaç oluyor?
O fan kontrolcünün içinde mi anakarta takılacak kablolar çıkıyor fan hızlarını kontrol etmek için?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı