Çözüldü Aerocool Aero One frost egzoz fanı dönmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lyrinx

Hectopat
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
6.751
Makaleler
4
Çözümler
25
Bilgisayarı yeniden başlattım, şu an dönüyor ancak öncesinde dönmüyordu. Zaten bu sabah bilgisayarı açarken kasanın arka kısmında ışık gelip gitmişti, tabii kasam masanın altında olduğu için şimdi gördüm. Acaba neden böyle bir şey oldu?

IMG_20210113_211206.jpg


Dikkatlice bakın, fotoğrafta arka fanın dönmediğini fark edeceksiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, başka bir sokete takıp deneyin. Çalışırsa kontrolcüde sıkıntı olabilir. Tekrar durma yaparsa yenileyin veya varsa garantiye gönderin.
 
Hocam, anakartınız nedir? Büyük ihtimalle çoklayıcı/kontrolcü vardır.
 
Anakartın fotoğrafını ve modelini atma şansın var mı?
Hocam, anakartınız nedir? Büyük ihtimalle çoklayıcı/kontrolcü vardır.
Fotoğrafını atmam şart mı? B450M S2H kullanıyorum, versiyon bir sanırım çünkü 5 ay önce falan toplandı sistem. Ayrıca şu an tüm fanlar sıkıntısız çalışıyor, belki de bir kereye mahsus olmuş bir sorundur? Garantiye gönderemem çünkü kasa geldiği zaman bir daha sistemi bilgisayarcıya toplatacağız. Bir daha 150 TL vermek istemiyorum.
 
Fotoğrafını atmam şart mı? B450M S2H kullanıyorum, versiyon bir sanırım çünkü 5 ay önce falan toplandı sistem. Ayrıca şu an tüm fanlar sıkıntısız çalışıyor, belki de bir kereye mahsus olmuş bir sorundur?
Eğer kalitesiz bir çoklayıcı kullanıyorsa bundan kaynaklanıyor olabilir. Ama kesin değil tabi ki.
 
Tamam hocam. Ankartta tek fan slotu ve tek RGB çıkışı var. Çoklayıcı veya kontrolcü var. Yoksa bu kadar fan çalışamaz. Kontrol edin. Egzoz fanını başka çıkışa takıp deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı