Aerocool CS-107 V2 vs Rampage Private

Bütçe
890

mrcircusshot

Decapat
Daha fazla  
Selam herkese, bu iki kasa arasında kaldım.

Aerocool kasanın dezavantajı PSU yuvası yukarıda ve üst kısımda filtre yok tamamen kapalı. Ve cam kısmı akrilik yani hemen çizilebilen plastik cam.

Rampage kasada iste havalandırma olayı çok daha iyi diyorlar. Ayrıca cam kısmı sitesinde temperli cam olarak geçmekte.

Aerocool: Aerocool CS107 V2

Rampage: Rampage PRIVATE

Bu fiyatlar maksimum 900 TL bu ikisinden daha iyi ve boyutları bunlar kadar küçük kasa tavsiyesi olan varsa açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kasa da o fiyatları hak etmiyor ama illa ikisinden birisi tercih edilecekse Rampage Private alırdım. Daha fonksiyonel bir kasa.

Bu arada ekran kartı modelin ne? CS107'nin GPU desteği 28,6cm. Elindeki ekran kartının ölçüsünü bilerek tercih etmekte fayda var.

Aerocool'un modeli gayet iyi bir model Rampage'yi önermem zaten.
Aerocool yeterli iyi bir model.
Aerocoolda maalesef yan cam akrilik, benim şuanki kasamı değiştirme sebebim yan camında bir sürü çizik oluşması.

İki kasa da o fiyatları hak etmiyor ama illa ikisinden birisi tercih edilecekse Rampage Private alırdım. Daha fonksiyonel bir kasa.

Bu arada ekran kartı modelin ne? CS107'nin GPU desteği 28,6cm. Elindeki ekran kartının ölçüsünü bilerek tercih etmekte fayda var.
Bu fiyatları hak eden veya daha uygun kasa öneriniz var ise çok memnun olurum. Ekran kartı modelim Asus DUAL RX6500 XT. İki modele de sığacaktır. Rampage bana da daha iyi geldi sebebi ise hem cam temperli hem de yukarı kısımda filtre olması daha iyi. Benim şuanki kasam dark sentinel pro, tam anlamıyla rezalet bir kasa. Akrilik cam dedikleri olay berbat.
İkisi arasından kullanmış birisi olarak Rampage private öneririm ama asıl önerim bu: https://www.hepsiburada.com/dark-gu...ni-p-HBV00000QCN0I?url_src=and-product-detail
Bu kasaya da baktım, ama şuan kullandığım kasa dark olduğu için tercih etmeyi düşünmüyorum.
Bu arada rampage ürünlerini hayatımda kullanmadım ama bu kasa sanki biraz iyi gibi.

Maalesef şu an için kasaya ayırabileceğim maksimum bütçe bu şekilde hocam. Yine bu bantlarda bu Rampage'den iyi öneriniz varsa mutlaka değerlendiririm.
İndirimdeyken bakılabilir.

Ama imkan varsa 2. el çok daha iyi kasalar elde etmek mümkün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı