Aerocool CS102 400W USB 3.0 Micro ATX Kasa (AE-CS102-400) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu kasaya B450M S2H 2*8 GB RAM 1 adet SSD ve GTX 1650 Super kullanmak istiyoruz. Sizce PSU değiştirmeli miyiz?
Valla yakında marka kalmayacak her markaya sallıyorlar. Rampage gibi markaya da sallanmaz üstelik 80+ sertifikasını PSU üreticileri kendileri koymuyor PSU 'larına. Yoksa 80+ sertifikası olmayan PSU kalmaz piyasada.
Kendileri koymuyor doğru. Gerekli testleri geçerse sertifika veriliyor. Rampage'in PSU'larındaki verimlilik ibaresi sahte. Rampage Çin'de üretilen ürünlere marka basıyor ve 2 katı fiyatına satıyor. Bu yüzden önermiyoruz.
Sen benimle dalga mı geçiyorsun? 400W PSU, GTX 1650 Super 'i beslemekte güçlük çekmesi WWE Signature, sertifikasının olmaması da Finisher olur. Benim önerdiğim kasanın PSU 'su C4 ise konu sahibinin kasasının PSU 'su atom bombası.
Sen benimle dalga mı geçiyorsun? 400W PSU, GTX 1650 Super 'i beslemekte güçlük çekmesi WWE Signature, sertifikasının olmaması da Finisher olur. Benim önerdiğim kasanın PSU 'su C4 ise konu sahibinin kasasının PSU 'su atom bombası.
MSI released their GTX 1650 SUPER GAMING X, a product with a more than capable cooler as well being factory tweaked. The SUPER edition card comes with 12 Gbps GDDR6 graphics memory, however, has only ...
www.guru3d.com
Ayrıca PSU'ları markalarından ziyade modele göre almak daha doğru olur. Zira neredeyse her markanın kötü PSU'su bulunmaktadır.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...