Aerocool CS102 400W USB 3.0 Micro ATX Kasa (AE-CS102-400) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu kasaya B450M S2H 2*8 GB RAM 1 adet SSD ve GTX 1650 Super kullanmak istiyoruz. Sizce PSU değiştirmeli miyiz?
Evet hocam incehesapta alayı frisby kasaların maalesef ve değiştirme seçeneği de koymamışlar kendi karlarını düşünmekte başka bir iş yapmıyorlar maalesef
PSU kasadan daha önemli bir bileşen. PSU kötü olur ise bütün sisteme zarar verebilir. Ancak kasa şu anlık idare eder. Zaten 1650S ısınan bir kart değil, AMD işlemcilerde aynı şekilde.
Kendini haklı çıkarmak için olayı başka yerlere çekmemelisin dostum zira PC parçaları bir şekilde kendini soğutur ancak PSU yandıktan sonra pek bir anlamı kalmaz
Kendini haklı çıkarmak için olayı başka yerlere çekmemelisin dostum zira PC parçaları bir şekilde kendini soğutur ancak PSU yandıktan sonra pek bir anlamı kalmaz
Kendimi haklı çıkarmak için ortaya iddia atmıyorum, konu sahibine yardımcı olmak istiyorum. Yok bilmem CS:GO'da C4 'ünü kaybettiysen bu PSU'yu öneriyorum falan diyorsunuz. Laf çarpıtınca sinir oluyor insan doğal olarak.