Aerocool CyberX Advance Kasa ile Gigabyte AB350 Anakart Uyuşmazlığı

Workhearted

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte AB350 Gaming anakart ile Aerocool CyberX Advance kasa uyumsuzluğu sorunu yaşıyorum.
İlk defa kasa içine monte etme işlemi yapıyorum şu an ve anakart kasa içi vidalar ile uyuşmuyor veya ben yapamadım.
Kasanın içindeki kendinden bazı vidaları sökmem mi gerek? Demek istediğim anakart içine sığıyor, USB giriş kısmına da tam oturttuğum da anakart üzerindeki vidalanma kısımlarıyla kasanın vidalanma kısımları buluşmuyor. Yanlış kasa tercihi mi yapmışım? Yardımcı olur musunuz lütfen? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ATX için olan vidalara monte edeceksiniz. ATX için olan her kısma vida takın ve ATX olmayan yerlerdekini çıkarın.

Technopat videolarında da izlediğime göre yapmaya çalıştım fakat arada belki 1-2 mm lik fark kalıyor ve 1 vidaya uydursam diğeri kaymış oluyor. Kasa ve anakart uyumsuz olmuş olmuyor mu yani böyle? Dediğiniz ATX kısımları anakart üzerindeki vidalanma için ayrılmış kısımlar değil mı?
Anakarta zarar gelebilir düşüncesiyle montajı da yarıda bıraktım ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı