Doğan Öztürk
Hectopat
Yaklaşık 500 liraya PSU'su olan bir kasa arıyorum. Kullanacağım sistem 287W güç tüketimine sahip. Öneride bulunursanız sevinirim.
Tavsiyen için teşekkür ederim.Kasa içinde fan var mı ?Alınır tabi kardeşim. Bende de Aerocool Cylon 80+ 600w var. 600w alırsan daha iyi tabi kafan rahat olur.
Bu sadece PSU, benim kullandığım kasa Dark N10 Advanced 5 fanlı gayet iyi ikisi.Tavsiyen için teşekkür ederim.Kasa içinde fan var mı ?
Konuyu hortlatmış olacağım ama PSU dan memnun musunuz bu uzun süreli kullanımda? Ses durumu falan nasıl?Alınır tabi kardeşim. Bende de Aerocool Cylon 80+ 600w var. 600w alırsan daha iyi tabi kafan rahat olur.
Bir sıkıntı çıkmadı. Kasa 5 fanlı olduğu için kasa fanlarından gelen ses mevcut şuan, psu fan sesi geliyor mu gelmiyor mu çok ayırt edilmiyor. Tabi bende ups de var. psu+ups şeklinde kullanıyorum.Konuyu hortlatmış olacağım ama PSU dan memnun musunuz bu uzun süreli kullanımda? Ses durumu falan nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.