Aerocool Cylon'dan Zalman N3'e geçilir mi?

ElFerrari

Hectopat
Makaleler
1
Geçen sene fiyatı oldukça düşük olmasından dolayı aldığım Aerocool Cylon kasamın soğutması özellikle bu aylarda yeterli gelmiyor. Yan kapağı açık kullanmak zorunda kalıyorum haliyle. Aklımda Zalman N3'e geçmek var, soğutma anlamında ciddi bir fark olur mu? Şart değil ayrıca Zalman N3 olması. O fiyata aklımda PowerBoost VK-E03C de var. İçinde 5 fan ile beraber geldiği için dikkatimi çekti. Ancak dediğim gibi soğutma anlamında büyük bir fark olur mu merak ediyorum.

Fark olur.

Cylon kasa önü kapalı, hava almayan bir kasa.

Benim önerim Zalman i3 Mesh modeli:

Bütçe yetmezse Zalman N3 güzel kasa.
İ3 güzel kasa ancak bütçemi aşıyor. Peki VK-E03C hakkında ne düşünüyorsun? Önünün mesh ve 5 fanla gelmesi yüzünden daha çok dikkatimi çekiyor.
Up

Son düzenleme:
İ3 güzel kasa ancak bütçemi aşıyor. Peki VK-E03C hakkında ne düşünüyorsun? Önünün mesh ve 5 fanla gelmesi yüzünden daha çok dikkatimi çekiyor.
Up
Konuyu geç gördüm. Ben geç cevap veriyorum kusura bakmayın. 😁

PowerBoost, Gamepower, Rampage, Frisby gibi bir sürü marka var. Bu markaların hepsinin malzeme kalitesi zaten belli. Acayip derecede dandik.

Zalman N3 gayet güzel bir seçim olacaktır. Mesh ön panele sahip bir kasa olduğu için soğutması da gayet iyi. Cylon'a göre fark yaratır diye düşünüyorum.

Geçen sene fiyatı oldukça düşük olmasından dolayı aldığım Aerocool Cylon kasamın soğutması özellikle bu aylarda yeterli gelmiyor. Yan kapağı açık kullanmak zorunda kalıyorum haliyle. Aklımda Zalman N3'e geçmek var, soğutma anlamında ciddi bir fark olur mu? Şart değil ayrıca Zalman N3 olması. O fiyata aklımda Power Boost VK-E03C'de var. İçinde 5 fan ile beraber geldiği için dikkatimi çekti. Ancak dediğim gibi soğutma anlamında büyük bir fark olur mu merak ediyorum.

Uygun bütçede 370TL'ye Dark diamond Pro mesh alabilirsin. 420TL'ye de Aerocool One frost alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı