Aerocool Güç Kaynağı Güvenilir mi ?

annihilator

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar şu adresteki AEROCOOL KCAS AE-KCAS600 600W PFC 12cm Fan Güç Kaynağı - Ürün Kategorileri güç kaynağı güvenilir mi ?
Üzerinde 80 Plus sertifikalı yazıyor.
132472111.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürün kötü değil hocam, firma da kötü değil güç kaynağı konusunda ama aynı fiyat aralığında olan bu ürünü almanızı tavsiye ederim: High Power Element Bronze II 600W, 80+ Bronze Güç Kaynağı
Hocam diğer Zalman veya Cooler Master gibi markaların 80 Plus sertifikalı ürünleri biraz tuzlu oluyor.
Ben en iyisi sizin önerdiğinizi ya da bunu alıyım.

Güvenilir bir marka. Ayrıca CoolerMaster, Zalman gibi markaların PSU kalitesi de sağlam.
Dostum o markaların 80 Plus ürünleri tuzlu oluyor.

Hocam diğer Zalman veya Cooler Master gibi markaların 80 Plus sertifikalı ürünleri biraz tuzlu oluyor.
Ben en iyisi sizin önerdiğinizi ya da bunu alıyım.

Dostum o markaların 80 Plus ürünleri tuzlu oluyor.
Aerocool güvenilir bir markadır. Tuzlu olmuyor. CoolerMaster B ver.2 600W 80+ Aktif PFC 120mm SMART Fanlı PSU
Corsair Builder VS 550W 80+ APFC 12cm Fanlı PSU
Corsair Builder VS 650W 80+ APFC 12cm Fanlı PSU

Hocam bu arada GTX 970 WF3 almaya karar verdim çünkü NVİDA'nın nimetleri saymakla bitmiyor.:D
R9 390 gayet performanslı bir kart ama 8GB bellek ile sadece göz boyuyor.
Evet şuanda göz boyuyor fakat ileriki yıllarda Vram gereksinimi artacak gibi görünüyor Shadow Of Mordor Ultra ayarlar için 6 GB ekran kartı belleği istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Evet şuanda göz boyuyor fakat ileriki yıllarda Vram gereksinimi artacak gibi görünüyor Shadow Of Mordor Ultra ayarlar için 6 GB ekran kartı belleği istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam teknoloji gün geçtikçe ilerliyor ayrıca ileriyi göremeyiz.
Bir de ben 15 tatile 3000 TL'lik bir bütçe ile bir sistem toplayacağım o yüzden fiyatlar arası oynamaları iyi tutturmam lazım yani en fazla limiti 3100 aşabilirim o yüzden bazı bileşenlerde ucuza kaçıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı