Sharkoon markasının güç kaynağı güvenilir mi?

Hocam bütçem en fazla 500TL civarı.

SHP650 V2 düşmanıma önermem, @Ali Rıza09 adlı kullanıcının incelemesini örnek olarak atabilirim.
Okuyun, sorunlu denilen eski VS serisi ile aynı platformu kullanıyor.

ShP650 V2 düşmanıma önermem, @Ali Rıza09 adlı kullanıcının incelemesini örnek olarak atabilirim.
Okuyun, sorunlu denilen eski vs serisi ile aynı platformu kullanıyor.

Eğer High Power'da kalite sorunu vs yoksa sipariş ettiğim Sharkoon'u iptal ettirip bu PSU'yu alayım.

Eğer High Power'da kalite sorunu vs yoksa sipariş ettiğim Sharkoon'u iptal ettirip bu PSU'yu alayım.

High Power iyi markadır, iptal edip linktekini almanızı öneririm.

High Power element 750W daha iyi Sharkoon 650W'tan daha ucuz bir şey isterseniz 400 küsure MWE 550W alınabilir.
Cooler Master MPE-5501-ACABW-EU MWE 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Dostum bu güç kaynağı yeterli olabilir mi?

Ekran kartının sitesinde 650W öneriliyor fakat ben abartı olduğunu düşünüyorum, bu güç kaynağı gücünün neredeyse tamamını 12V kanalından verebiliyor, işlemciniz ve ekran kartınızın güç tüketimine baktığımda besleyeceğini düşünüyorum ben fakat siz gene de işinizi sağlama alıp High Power 750W alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı