4evermaqe1
Hectopat
Konu başlığında da belirtiğim gibi arkadaşlar bu marka nasıl bir marka? Kalitesi olsun işçiliği olsun güven konusu olsun. Bu markanın ürünü kullanan varsa yada daha önce kullanmıssa cevresinde kullanan varsa kısacası bilgisi olan iyi kötü bişiler söylebilir mi? Benim için diğer ürünleri önemli değil ben sistem için kasa alıcam o yüzden araştırıyorum.
Birde onu alacagına su markayı al diye baska marka önermeyin ben bu konuyu iyi kotu sadece bu marka hakkıda bilgi almak için açıyorum. Özellikle Technopat ekibide fikir ve görüşlerini yazarsa iyi olur sürekli olarak bu işle ilgileniyorlar farklı farklı ürün denemesi ve tanıtımını yapıyorlar.
Kasa olarak ikisinden birini alacagım.
Fikirleriniz için şimdiden tesekkürler.
Birde onu alacagına su markayı al diye baska marka önermeyin ben bu konuyu iyi kotu sadece bu marka hakkıda bilgi almak için açıyorum. Özellikle Technopat ekibide fikir ve görüşlerini yazarsa iyi olur sürekli olarak bu işle ilgileniyorlar farklı farklı ürün denemesi ve tanıtımını yapıyorlar.
Kasa olarak ikisinden birini alacagım.
- TeknoBiyotik: Aerocool GT-R Black Edition ATX Siyah Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri
- TeknoBiyotik: AeroCool Mechatron Black Çift USB 3.0 Portlu, 3x20cm Fan Destekli Akrilik Pencereli Mid Tower Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri
Fikirleriniz için şimdiden tesekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: