Bahsettiğim modeline baktın mı? Marka belirttim diye her ürünü kötü olduğu sonucunu çıkarma yazdığımı iyi oku. Hem ben orada sade Deep Cool için yorum yapmamışım ki Cooler Master içinde yazmışım. O gün ne dediysem söylediklerim bugünde aynen geçerlidir.
Bahsettiğim modeline baktın mı? Marka belirttim diye her ürünü kötü olduğu sonucunu çıkarma yazdığımı iyi oku. Hem ben orada sade Deep Cool için yorum yapmamışım ki Cooler Master içinde yazmışım. O gün ne dediysem söylediklerim bugünde aynen geçerlidir.
Aralarındaki hortum farkını göremiyorsan yapacağım bir şey yok. Şartlanmışsın bir kere ne desem fayda etmeyecek. En iyisi sen siparişi aldığın gibi hiç kullanmadan iade et yerine Aerocool P7 al. Bu da konuya son mesajım olsun.
Aralarındaki hortum farkını göremiyorsan yapacağım bir şey yok. Şartlanmışsın bir kere ne desem fayda etmeyecek. En iyisi sen siparişi aldığın gibi hiç kullanmadan iade et yerine Aerocool P7 al. Bu da konuya son mesajım olsun.
Bunların bir üst seviyesi ML240R ve Deep Cool Castle 240'dır. Birisi daha bilindik marka olduğundan fiyatı haliyle diğerinden pahalı oluyor yoksa ikisi de benim gözümde aynı seviyededir.
Denedim öyle de olmadı hocam AM4 desteği yok sanırım o parçada. Kitapçıkta AM4 göremedim bu parçada AM4 desteği varmış o da soğutucu bloğa denk gelicek sanırım.
Ayriyeten fanları bağlarken yanlış bağladım pompanın bir yerini deldim çalışır değil mi?
Edit: Pompa yazmışım peteğin bir yeri delindi.