Wynex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.080 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2019 #61 CJack60 dedi: Dışardan bir bilgisayarcıdan yardım al 5-10 ₺ ne isterlerse ver. Buradan anlatmakla olmayacak belli ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bu saatte açık bilgisayarcı bulabileceğimi sanmıyorum, ki güvenemiyorum da. Rica etsem şöyle anlatabilir misiniz; Örneğin pompadaki 3 pinliği SYS_Fan’a tak, 4 pinliği CPU_Fan’a tak gibisinden anlatır mısınız. Anakartım MSI B450 Gaming Plus.
CJack60 dedi: Dışardan bir bilgisayarcıdan yardım al 5-10 ₺ ne isterlerse ver. Buradan anlatmakla olmayacak belli ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bu saatte açık bilgisayarcı bulabileceğimi sanmıyorum, ki güvenemiyorum da. Rica etsem şöyle anlatabilir misiniz; Örneğin pompadaki 3 pinliği SYS_Fan’a tak, 4 pinliği CPU_Fan’a tak gibisinden anlatır mısınız. Anakartım MSI B450 Gaming Plus.
PODOLOG Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.094 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Kocaeli izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşirelik 18 Şubat 2019 #62 Kardeşim technopat kanalında vardı bu sıvı soğutma montaj videoları. Ordan bulabilir misin bi araştırsana.
Kardeşim technopat kanalında vardı bu sıvı soğutma montaj videoları. Ordan bulabilir misin bi araştırsana.
Wynex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.080 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2019 #63 PODOLOG dedi: Kardeşim technopat kanalında vardı bu sıvı soğutma montaj videoları. Ordan bulabilir misin bi araştırsana. Genişletmek için tıkla... Ama kablolar aynı değil ki. Edit: Üstte belirttiğim kabloların haricinde şöyle kablolar daha çıkmış, görmemişim. Resim Resim Resim Arkadaşlar çok karışık bir sürü kablo var, detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı bunları? Son düzenleme: 18 Şubat 2019
PODOLOG dedi: Kardeşim technopat kanalında vardı bu sıvı soğutma montaj videoları. Ordan bulabilir misin bi araştırsana. Genişletmek için tıkla... Ama kablolar aynı değil ki. Edit: Üstte belirttiğim kabloların haricinde şöyle kablolar daha çıkmış, görmemişim. Resim Resim Resim Arkadaşlar çok karışık bir sürü kablo var, detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı bunları?
M.Kaynarca Kilopat Katılım 15 Temmuz 2016 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #64 Wynex dedi: Ama kablolar aynı değil ki. Edit: Üstte belirttiğim kabloların haricinde şöyle kablolar daha çıkmış, görmemişim. Resim Resim Resim Arkadaşlar çok karışık bir sürü kablo var, detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı bunları? Genişletmek için tıkla... Hocam soğutucu ne durumda memnun musunuz bir sorun çıkardı mı ısı değerleri nasıl ?
Wynex dedi: Ama kablolar aynı değil ki. Edit: Üstte belirttiğim kabloların haricinde şöyle kablolar daha çıkmış, görmemişim. Resim Resim Resim Arkadaşlar çok karışık bir sürü kablo var, detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı bunları? Genişletmek için tıkla... Hocam soğutucu ne durumda memnun musunuz bir sorun çıkardı mı ısı değerleri nasıl ?