Aerocool PGS VX-E Fan Kontrolü Ayarlama

LeamTO

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim aerocool pgs vx-e pro kasam var. Bunun üstünde 3 adet fan kontrolü tuşu var. Bunlar ; Stop Cruise Turbo ama ben üç moddan birine aldığımda bir şey fark etmiyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrolcünün kabloları kasa içerisinde yer alır, fanları bu bağlantılar ile birleştirmeniz gerek.
Kasa içi kablolarından bir görsel at, direkt olarak 3pinlilerse sıkıntısız takarsın. Molex gibi bir bağlantı ise dönüştürücü önerisi yaparız.

Dönüştürücüyü nereden bulabilirim.?
Zahmet edip de kasa içerisine uzanan kablolardan bir görsel atarsan yardımcı olacağım. Kabloyu görmeden dönüştürücü öneri yapamam doğal olarak :)

Evet fanları bağladım ve sorunsuz olarak şuan çalışıyor. Bir de bilgisayarın açma ve res tuşlarının üstünde duran kapakçıkları kaybettim bir yerden temin etme ihtimalim var mı?

Halamdan almıştım bilgisayarı bende garanti belgeleri yok başka bir yerden temin edemez miyim?

Hayır, ilgili parça yalnızca kendi servisi tarafında verilir. Servisinde o parça olmayabilir bile, ayarlayabilirlerse ayarlarlar.
Ufak bir ücret talebinde bulunurlar büyük ihtimalle, servisi ara bir danış.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı