Aerocool PSU ses ve titreme sorunu

Bthn07

Kilopat
Daha fazla  
Aerocool 500 Watt PSU kullanıyorum. Sistemi geçen hafta tüm bileşenleri sıfır topladım. PSU fanı kasanın altına bakıyor ve kasanın altında mıknatıslı tozluk bir tel var yani PSU fanı kasanın altına üflüyor ve çok fazla ses yapıyor. Hatta kasa masanın üzerinde duruyor. Mouse'u tutarken titrediğini hissediyorum masanın. Ne çözüm önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Aerocool VX400W PSU aldım ve bozuldu. Çıkan sesi videoya aldım linkten bakabilirsiniz.
Artık markanın kalitesizliği mi ürün sıkıntısı mı bilemem. Ben garantiye gönderdim halen garantide.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam bende ki böyle bir ses değil sizin fanın pervanesi bi yere takılıyor gibi çok rahatsız edici bir ses. Benim ki fanın çok hızlı dönmesi sonucu hava sesi geliyor. Kasanın power fanıda kasanın altına baktığı için ses daha çok geliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı