Aerocool Quartz + 500W PSU Alınır mı ?

Bu kasanın bütçeniz elveriyorsa RGB modeli vermiyorsada en kötü Kırmızı fanlı modelini almanızı öneririm Mavi renk geceleri insan gözünü çok rahatsız eder ve yorar ayrıca mavi renk göze çok zararlı.
Ayrıca aynı kasanın kırmızı renk 750 W modelleri var yakın fiyata onları incelemenizi öneririm 500 W yeterli olackatır ama almışken 750 W olsun ilerde ekran kartı değişiminde veya yeni eklemeler ile PSU sıkıntısı yaşamayın diye.

Aerocool Quartz Red 750W Mid Tower Kasa Siyah
Benzer fiyatlara şu kasa modeli var beyaz kırmızı yeşil fan seçenekleri var PSU ayrı alırsın.
SHARKOON TG5-WHITE Pencereli Powersız USB3.0 4xLED Beyaz Fanlı ATX Kasa | En Ucuzu Akakçe
SHARKOON TG5-GREEN Cam Pencereli 4xYeşil LED Fanlı 2xUSB3.0 ATX Kasa | En Ucuzu Akakçe

Aerocool quartz rgb sipariş ettim az önce amazondan. Ekran kartım msi gtx 1060 işlemci i5 8400 psu olarak da high powerdan 600-650W seçeneklerinden birşey bakınıyorum. Gönderdiğin kasa da benim siparişimden daha uygun aslında, hala daha iptal edebilirim kafam karıştı 🤔

Biraz eski nesil kalıyor attığın PSU . Kabloları flan eski nesil tamamında örgü kablo yok ve beyaz başlı flan.. Benim attığım RGB güç kaynağı ile aralarında 30 TL fark var almışken onu alabilirsin.
Ve 5 Yıl garantili.

2700x içinde güzel soğutucu çıkıyor bu kadar masraf etmeye gerek var mı ?
Aerocool P7 am4 uyumlu ama kasanın üst tarafına olmaz gibime geliyor. Şu video'da aynı sıvı soğutma aynı kasa montaşı öne yapıyor üst tarafta yeterli alan yok gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

350 TL'lik kasa alıp içine 700 TL'lik sıvı soğutma takmakta ilginç :)

Stok soğutucu açıkçası benim istediğim performansı veremiyor. İki defa macun değişimi ve sök tak yapmama rağmen sistem boşta iken 30 ile 49 dereceler arası sürekli değişken bir şekilde oynuyor. Yükte ise gözlemlediğim kadarıyla işlemci sıcaklık değeri yüzünden 4.3Ghz değerini veremiyor, oyunlarda 4.0Ghz olarak sabit kalıyor. Dediğim gibi belki bana gelen ürün böyle sorunludur diyeceğim ama forumdaki konulara epey bir taradığımdan dolayı bu stok soğutucu ile aynı durumu yaşayan çok kişi var.

Evet P7'yi bu kasanın üst tarafına takanı ben de bulamadım. Sanırım denemeden anlayamayacağım.

Son düzenleme:
Bu kasanın bütçeniz elveriyorsa RGB modeli vermiyorsada en kötü kırmızı fanlı modelini almanızı öneririm mavi renk geceleri insan gözünü çok rahatsız eder ve yorar ayrıca mavi renk göze çok zararlı.
Ayrıca aynı kasanın kırmızı renk 750W modelleri var yakın fiyata onları incelemenizi öneririm 500W yeterli olackatır ama almışken 750W olsun ileride ekran kartı değişiminde veya yeni eklemeler ile PSU sıkıntısı yaşamayın diye.

Aerocool Quartz Red 750W Mid Tower Kasa Siyah
Benzer fiyatlara şu kasa modeli var beyaz kırmızı yeşil fan seçenekleri var PSU ayrı alırsın.
SHARKOON TG5-WHITE Pencereli Powersız USB3.0 4xLED Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SHARKOON TG5-GREEN Cam Pencereli 4xYeşil LED Fanlı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam renkleri kökten kapatabiliyor muyuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı