Aerocool Quartz Derinlik Ölçüsü

wartuni

Decapat
Merhaba,
Aerocool Quartz sahibiyim ve işlemci soğutucusu almak istiyorum fakat Aerocool resmi sitesinde 152mm'e kadar işlemci soğutucuları sığar yazıyor.
Dark Freezer X120 takılı hali burada ise 155 mm'lik fan takılmış ve gayet sığmış gözüküyor. Aerocool Verkho 5 mesela 156,5mm bu sizce sığar mı ? Akasa Venom Voodoo yada 163mm. Üreticinin verdiği 152mm ibaresi o videodan sonra pek inandırıcı gelmedi. Video sahibi ile iletişime geçtiğimde bana Aerocool Verkho 4 sığar dediler fakat Verkho 4 ve 5 aynı boyutlarda. Sizce alacağım işlemci yüksekliği maksimum kaç mm olmalı ?

Kasaların maksimum CPU soğutucu desteği 1-1.5 cm aşılabiliyor diye biliyorum. Bence maksimum 8-10mm aşın.
Cevap için teşekkürler hocam. Verkho5 sığmaz diye düşünüp Dark Freezer X94BL üzerine yoğunlaştım araştırıyorum pek bilgi yok internette Dark konusunda performansı Verkho5'i aratır mı aratmaz mı emin değilim.

Cevap için teşekkürler hocam. Verkho5 sığmaz diye düşünüp Dark Freezer X94BL üzerine yoğunlaştım araştırıyorum pek bilgi yok internette Dark konusunda performansı Verkho5'i aratır mı aratmaz mı emin değilim.

Ürünü edinip kasaya montajını başarıyla yapabildiniz mi acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı