Aerocool Quartz vs CM MasterBox MB501L

Benim önerim cooler master MB511 olacaktır ancak bu ikisi arasında yine cooler master kalite olarak daha iyi.
Benim önerim cooler master MB511 olacaktır ancak bu ikisi arasında yine cooler master kalite olarak daha iyi.

Üstelik aerocool marka kasanın önü tamamen kapalı olduğu için öndeki fanlar isteneni yerine tam olarak getiremeyeceklerdir.

İki kasada güzel ikiside modüler, ikisindede güzel hava akımı var. Kalite bakımında cooler master biraz daha iyi. Ama ikiside tercih edilebilir. Gidip görme imkanın varsa seçimin daha kolay olur.

Aerocool Quartz modeli kullanmaktayım ve ön plakanın yan taraflarında gerektiği kadar bir hava aralığı var. RGB fanları benim beklediğim gibi çıkmadı. Kasa her türlü ürünü içine sığdırıyor. Tek kuşkum üst ızgaraya 240mm soğutucu montajında anakartın üst tarafının engel teşkil edebileceği. PSU tarafı ek bir levha ile gizlenmiş. Kasanın kablolarının bulunduğu tarafta ise RGB kablolarından dolayı bir kablo karmaşası oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı