Aerocool Quartz Red Önüne Sıvı Soğutma Takma

Yer
İstanbul/Ataşehir
İyi akşamlar arkadaşlar. Kasa olarak Aerocool Quartz Red kullanıyorum. Sıvı soğutma olarak da CM ML240L RGB var. Üst panelde takılı. RAM'in birine biraz temasta bulunuyor. Normalde diğerine de bulunmuş fakat kendisi halletmiş. RAM'in dışındaki soğutucuyu bir tık ileri ittirerek 🙂 Sormak istediğim şu; sıvı soğutmayla birlikte gelen CM fanlarını yine aynı şekilde üst kısma takmak istiyorum. Radyatörü kasanın hali hazırda bulunan ön sıvı soğutma desteğini kullanarak ön paneldeki fanları sıvı soğutma kutusu içerisinde gelen uzun vidalarla radyatöre sabitleyebilir miyim? Demek istediğim şu videoda görsel olarak yapılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 4:39'dan başlıyor.

20191015_220244.jpg
20191203_014658.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajınız çok az karışık olmuş anlayamadım kusura bakmayın. Şöyle anladım, Radyatör ve fanlar direk kasanın içinde yer aldığında ramlere çarpıyor siz de en azından fanları kasanın dışından monte ederek alan mı kazanmak istiyorsunuz. Doğru mu? :D

Eğer böyle ise bende de Cooler Master MasterLiquid ML360 var, ve bunu denemiştim, malesef gelen uzun vidalar radyatör kalınlığından dolayı ucu ucuna denk geldi. Kasa sacı da aralarına girince yetişmiyordu eski halina getirmiştim. Ben de sesin böyle biraz azaldığını duyduğum için denemiştim. Malum Cooler Master Fanları çok kaliteli değil ve ciddi ses çıkarıyorlar. Bakalım başka deneyen var mı ben de merak ettim.

Mesajınız çok az karışık olmuş anlayamadım kusura bakmayın. Şöyle anladım, Radyatör ve fanlar direk kasanın içinde yer aldığında ramlere çarpıyor siz de en azından fanları kasanın dışından monte ederek alan mı kazanmak istiyorsunuz. Doğru mu? :D

Eğer böyle ise bende de Cooler Master MasterLiquid ML360 var, ve bunu denemiştim, malesef gelen uzun vidalar radyatör kalınlığından dolayı ucu ucuna denk geldi. Kasa sacı da aralarına girince yetişmiyordu eski halina getirmiştim. Ben de sesin böyle biraz azaldığını duyduğum için denemiştim. Malum Cooler Master Fanları çok kaliteli değil ve ciddi ses çıkarıyorlar. Bakalım başka deneyen var mı ben de merak ettim.
Hocam radyatör fanlarını dışardan monte etmek gibi bir gayem yok fakat,hali hazırda radyatörün üstünde bulunan(resimdede belli) CM fanlarını aynı şekilde radyatörden çıkarıp üst bölmede konumlandırmak istiyorum.Radyatörüde sıvı soğutma kutusu içinden çıkan uzun vidalarla kasa önündeki fanlara bağlamak istiyordum.Videoda belli.
Yapabilirsin tabiki hocam ben sana diğer konuda yazmıştım :)
Hocam videoyu izlediyseniz,istediğim şey videoada açık açık belli.
Yapabilirsin tabiki hocam ben sana diğer konuda yazmıştım :)
.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı