Aerocool Project7 C0 vs CM Masterbox Lite 5

600 TL verebiliyorsanız, PSU ve kasayı ayrı ayrı almanızı öneririm.

Fsp Hydro 600 600W 80+ Bronze Atx Power Supply 13.5 Cm Fanlı Fiyatı

PHANTEKS Eclipse P300 Tempered Cam

Dolar düşmüş olsaydı, P400 zorlanabilirdi.
P300 kasa hava akışını nasıl sağlıyor? Önden hava nasıl giriyor acaba?
Ayrıca bütçem de 450 liraydı dark spartan 600w +80 alacaktım
Sonra 550 liraya aerocool p7 c0 600w +80 buldum.
600 liraya çok çıkmak istemiyorum...

Aerocool'un avantajı üst kısmının hava çıkışına müsait yapıda olmasıdır. Bu kasanın daha iyi hava sirkülasyonu ama aynı zamanda çabuk tozlanmaya müsait olduğunu anlamına gelir. Malzeme kalitesi ve şıklık bakımından Cooler Master bir tık daha iyi. Şayet performans görüntüsünden daha fazla ön planda ve sık bakım yapacaksan C0, değilse diğerini alacaksın.

Şahsi fikrim PSU ayrı kasa ayrı alman yönündedir. Sonuçta her ikisinin içerisindeki dahili PSU'lar stok eritme politikasına hizmet eder çapta düşük verimliliğe sahiptir.

CM firması (daha doğrusu temsilcisi) hala sorulara cevap vermediği (veya veremediği ki bu daha kötü) için onu seçeneklerden çıkarın bence.
P300 malzeme kalitesi ve kablolama bakımından o fiyat bandında benim bildiğim her kasadan üstündür. P7 C0 ise hava akışı olarak daha üstündür. Buna göre seçim yapın. İkisinden birini seçmeniz durumunda da yanına FSP Hydro 600 tavsiye ederim. P7 C0 ile verilen PSU'nun modelini bilmediğimiz için önermiyorum.

CM firması (daha doğrusu temsilcisi) hala sorulara cevap vermediği (veya veremediği ki bu daha kötü) için onu seçeneklerden çıkarın bence.
P300 malzeme kalitesi ve kablolama bakımından o fiyat bandında benim bildiğim her kasadan üstündür. P7 C0 ise hava akışı olarak daha üstündür. Buna göre seçim yapın. İkisinden birini seçmeniz durumunda da yanına FSP Hydro 600 tavsiye ederim. P7 C0 ile verilen PSU'nun modelini bilmediğimiz için önermiyorum.
Mağazaya mesaj attığımda aerocool kcas 600w 80+ olduğunu söylediler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı