Aerocool Split kasa önüne fan takılır mı?

Raylvord.

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Architect
Arkadaşlar merhaba Aerocool split kasaya sahibim kasa stok olarak sadece egzoz fan ile geliyor aslında içerideki hava akışı iyi ve fazla da ısınma olmuyor lakin bir fan daha alaraktan daha da rahatlatmak istedim. Öncelikle kasa mid Tower bir kasa ve ön ve yan tarafında ızgaralar var yani buralardan hava dışarı çıkabiliyor peki ben buralara fan takabilir miyim?

P_20200508_163835.jpg
P_20200508_163907.jpg
P_20200508_163858.jpg

Evet kasanın içerisi bu şekilde ön tarafta bu girişler var acaba buraya fan takılır mı ya da nasıl yapabilirim takarsam SYS fan girişi boşta şu an ona mı takacağım yoksa Molex ile mi bağlamalıyım teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 557925

Hocam yanılmıyorsam oralar SSD için olması lazım aksi takdirde oraya 12 cm fan sığma imkanı yok.

Evet çoklayıcı alabilirim lakin önce fanları nereye takacağımızı bulalım :D.

:D hocam oruç kafaya vurdu sanırım... Kitapçığından bakabilirsiniz orada gösterir neresine olduğu. İnternetten de araştırarak bulabilirsiniz bir şekilde umarım. Ben bir iftar yapıp geleyim :D

Bu kasayı daha önce kullandım ve bildiğim kadarıyla egzoz fan harici takılmıyor. Sitesindende kontrol edebilirsiniz.
Hocam kullanım kılavuzundan da baktığımda herhangi bir fan takma ile ilgili bilgi verilmemiş lakin ben kasanın ön tarafındaki ızgaralara takarsam bir sorun olur mu?
:D hocam oruç kafaya vurdu sanırım... Kitapçığından bakabilirsiniz orada gösterir neresine olduğu. İnternetten de araştırarak bulabilirsiniz bir şekilde umarım. Ben bir iftar yapıp geleyim :D
Hocam kullanım kılavuzundan da baktığımda herhangi bir fan takma ile ilgili bilgi verilmemiş lakin ben kasanın ön tarafındaki ızgaralara takarsam bir sorun olur mu?

Takılıyor olsa belirtirlerdi diye düşünüyorum hiçbir fotoğrafında öne fan takılı yada farklı yere şekilde gözükmüyor kasa. Denemek isterseniz deneyin bir sorun olacağını sanmam. Orası HDD yeri için bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00