Aerocool Strike X Kasaya 360mm Radyatör Sığar mı?

DenizEvrim

Hectopat
Daha fazla  
Kasaya sahip olan bunu doğrulayabilecek var mı?

Bilgisayar_2668668.jpg
wase-304_wase_304_1g_800x800.jpg

O kasanın aynısını ben kullanıyorum üst kısmına 2 x 120 ya da 2 x 140 MM fan takılabiliyor ama, 240 CM ya da 280 Cm radyatör sığmıyor. Ben denedim olmuyor, mecbur 120 MM radyatörlü sıvı soğutmayı egsoz fanın yerine taktım. 240 ya da 280 MM radyatörün çıkıntıları yüzünden sığmadı. Fanlarda çıkıntı yok, o yüzden fanlar sığıyor, ama radyatör sığmıyor.

Sizin fikirlerinize katılıyorum. Fakat Hepsiburada.com internet sitesindeki görsele göre 280mm radyatör sizin dediğiniz gibi çıkıntıları olduğu için olmaz. 240mm radyatör için müsait alan var. Üst kısımdaki fan ızgaraları ile anakart'ın üst taraflarındaki mesafe ne kadar ? (cm/mm)

Aerocool Strike-X Xtreme Black Edition 2 x USB 3.0, 3 x Fan, Fiyatı

Son düzenleme:
360mm radyatör takacak insanın middle tower kasayla ne işi var diye sorarım ? Sığmaz hocam, full towerden aşağısı kolay kolay kurtarmaz.

Anakart ile üst fanlarda kurtarmıyor. Fanlar anakarta denk geliyor. Olmuyor. Bu kasanın üst kısmına radyatör ve fanlar olmuyor, ne yaptıksa olmadı. Egsoz fanın yerine 120 MM radyatör iyi olur.

Anakart ile üst fanlarda kurtarmıyor. Fanlar anakarta denk geliyor. Olmuyor. Bu kasanın üst kısmına radyatör ve fanlar olmuyor, ne yaptıksa olmadı. Egsoz fanın yerine 120 MM radyatör iyi olur.
Tamam, o zaman radyatörün kalınlığından dolayı sığmama sıkıntısı var başka bir soracağım kriter kalmadı :kararsız: zaman ayırdığınız için teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı