Aerocool Tomahawk ae-tmhwk-rd alınır mı?

Eğer RGB, görüntü sizin için önemli değilse yaan kapağı metal, alüminyum vs olan kasa tercih etmelisiniz. Yan kapağı metal alüminyum vs kasalar bence daha serin oluyor. Bende kasamı değiştireceğim, ama piyasa pencereli yan kapak cenneti olmasından dolayı adam gibi normal metal, alüminyum alaşım vs yan kapaklı kasa bulamıyorum.

Son düzenleme:
Eğer RGB, görüntü sizin için önemli değilse yaan kapağı metal, alüminyum vs olan kasa tercih etmelisiniz. Yan kapağı metal alüminyum vs kasalar bence daha serin oluyor. Bende kasamı değiştireceğim, ama piyasa pencereli yan kapak cenneti olmasından dolayı adam gibi normal metal, alüminyum alaşım vs yan kapaklı kasa bulamıyorum.
Peki Xigmatek Hawthron EN9535 Kasasından iyi midir? Evet RGB benim için önemli değil hatta olmasa bile daha iyi olabilir ama RGB'de fan olduğu için daha iyi içini soğutur diye düşünmüştüm eğer düşündüğüm yanlışsa sizin dediğiniz gibi bir kasa önerebilirmisin RGB'siz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı