Under.nvid
Hectopat
Aerocool Mid Tower Powersiz Gaming Tomahawk Ae-tmhwk-rd Atx Pc K - n11.com bu linkini attığım ve başlıkta da modelini belirttiğim kasa alınır mı cevap bekliyorum.
Alinir da bu fiyata tamamen mesh yapida bir kasa alabilirsiniz.Aerocool Mid Tower Powersiz Gaming Tomahawk Ae-tmhwk-rd Atx Pc K - n11.com bu linkini attığım ve başlıkta da modelini belirttiğim kasa alınır mı cevap bekliyorum.
Gamebooster markası hakkında internette çok kötü yorumlar alıyorumAlinir da bu fiyata tamamen mesh yapida bir kasa alabilirsiniz.
1. GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa PSU Yok | Trendyol
2. Dark Guardıan Mını 4x12cm Frgb Fan Usb3.0 - n11.com
Alinir da bu fiyata tamamen mesh yapida bir kasa alabilirsiniz.
1. GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa PSU Yok | Trendyol
2. Dark Guardıan Mını 4x12cm Frgb Fan Usb3.0 - n11.com
Peki Xigmatek Hawthron EN9535 Kasasından iyi midir? Evet RGB benim için önemli değil hatta olmasa bile daha iyi olabilir ama RGB'de fan olduğu için daha iyi içini soğutur diye düşünmüştüm eğer düşündüğüm yanlışsa sizin dediğiniz gibi bir kasa önerebilirmisin RGB'sizEğer RGB, görüntü sizin için önemli değilse yaan kapağı metal, alüminyum vs olan kasa tercih etmelisiniz. Yan kapağı metal alüminyum vs kasalar bence daha serin oluyor. Bende kasamı değiştireceğim, ama piyasa pencereli yan kapak cenneti olmasından dolayı adam gibi normal metal, alüminyum alaşım vs yan kapaklı kasa bulamıyorum.
Bu urunune birde bakin evet mouse - klavye - kulakliklari cok kotu olabilir ama 165 HZ lik monitor ve Bu kasalari yeterince iyi incelemelere bakabilirsiniz.Gamebooster markası hakkında internette çok kötü yorumlar alıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.