Aerocool VS-3 Advance vs Dark Orion

hamza abi

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2013
Mesajlar
117
Arkadaşlar merhaba; birkaç gün sonra Teknobiyotik'den bir sistem siparişi vereceğim. Bütün parçalara karar verdim ama kasa konusunda kararsızım. İki tane alternatifim var şu anda. Birincisi Dark Orion;

TeknoBiyotik: Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri

Diğeri ise Aerocool VS-3 Advance

TeknoBiyotik: Aerocool VS-3 Advance 2xUSB 3.0 Portlu, 10 Fan Yuvalı, 40cm VGA Uyumlu, Mid Tower Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri

Dark Orion'un üstünde iki tane fan takmaya müsait ızgarası var o güzel bir özelliği ancak ben alır almaz fan satın alamayacağım. Üst tarafından kasanın içine çok toz girer mi diye düşünüyorum. Öyle kasasını sürekli açık kullanıp her gün tozunu alan hardcore bir oyuncu değilim yani odamda epey toz sorunu oluyor :cool: kasa üst tarafından tozu yer mi ? Siz olsanız hangisini alırdınız ?
 
Üstü açık olsada olmasada kasaya her türlü toz girer. Üstü açık olunca biraz daha çabuk tozlnır sadece. Benim tavsiyem Dark Orion daha sade ve daha güncel bir kasa.
 
İlla ki teknobiyotikten olacak diyorsan dark orion ama başka sitede olur dersen nox blaze sx 80 lira civarı. USB 3.0 da var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı