Aerocool vs Power Boost

Emr02

Hectopat
Bilgisayardan fazla anlayan biri degilim ve bilgisayari parca parca topladim. Son olarak kasa ve PSU'yu siparis verdim. Sizce hangi PSU daha guvenli? İkisi de tanidik markalar degil galiba ama cogu kisi Power Boost'un PSU'larını onermemis, ama kasalari iyi gibiydi. Diger marka ile ilgili cok sikayet gormedim o yuzden Aerocool marka kasa yaninda kendi PSU'su oldugu için sipariş verdim. Sizin görüşünüz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@239547 VX400'ü @Caner Uncu kullanıyordu, onun sistemi de giriş seviye bir sistem fakat çok sesli çalıştığını söylüyordu.
Ben kesinlikle rahatsız edici bir ses duymadım. RX 570 ve R5 1600'lü sistemimde ses yapıyordu. Ondan söküp ona daha güçlü bir PSU taktım. İ3 3240 GTX 1050Ti sisteme VX400 taktım ve hiç ses yok denilebilir. Benim kasada hava akımı falan da fena değil. Bunlar sıcaklık ve PSU ısınma dengesini etkiliyor olabilir. Elimde bulunan PSU'da bahsedilen problem yok.

Ben kesinlikle rahatsız edici bir ses duymadım. RX 570 ve R5 1600'lü sistemimde ses yapıyordu. Ondan söküp ona daha güçlü bir PSU taktım. İ3 3240 GTX 1050Ti sisteme VX400 taktım ve hiç ses yok denilebilir. Benim kasada hava akımı falan da fena değil. Bunlar sıcaklık ve PSU ısınma dengesini etkiliyor olabilir. Elimde bulunan PSU'da bahsedilen problem yok.
Doğrudur hocam, teknoloji şans işidir :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı