Aerocool VX Plus kötü bir model mi?

CV450 de kaliteli bir PSU sayılmaz. Corsair diye iyi olmuyor. Ayrıca aralarında 400 liraya yakın fiyat farkı var. Sen fiyatlardan dolayı insanların bu PSU'yu tercih etmek zorunda kaldığını anlamıyorsun sanırım.
Tabi ki de ideal degil, grup regulasyonlu bir unite. Ama o gonderdigim Tier List'de 2 seviye ustte. Yine diyorum 2000TL, 4000TL butcesi olan adamlara bir sey demiyorum. Ancak 10.000 TL'en varsa 400TL fazla verip isi guvene almanin ne sorunu var?

Ki bu guc kaynagi duruyorken, VX Plus 500'ü neden öneriyorsunuz? Aralarinda sadece 100TL fark var.

Son düzenleme:
Ben herhalde 2000 TL'lik sisteme gidip AX1200i önerelim demiyorum, ancak 10.000 TL lik sisteme de VX Plus önerenler var.

Eger PSU'ya butce kaliyorsa yeterince yanlis oneri, gerci 10K TL'ye de oradan buradan kisarak ancak sistem topluyor artik millet. Umarim PSU butcesi VX Plus'a kadar inecek kadar kotulesmemistir piyasa.

Ki bu guc kaynagi duruyorken, VX Plus 500'ü neden öneriyorsunuz? Aralarinda sadece 100TL fark var.

CV450 de iyi bir sey degil, donusturme methodu AC-DC, ic yapisina cok bakmadim bakinca daha iyi bir seyler soyleyebilirim.

XTC 500 de meh, 200 TL daha cikilirsa HV Pro var sifir. O cok daha iyi bu ikisinden.

Kendi actigim konu:

Bu da baska bir tanesi:

Bunun gibi ornekler bulup cikarabilirim.
Hocam ne istiyorsunuz RX 6500 XT'e Asus Rog mu önereyim önersem RX 6500 XT değil RX 6400 bile alınamaz. Eğer VX Plus kalitesizse kaliteli olan en az XPG Pylon'dur o da çok pahalı başka bir seçenek yok.

Bu arada Aerocool'un her güç kaynağı VX Plus seviyesinde değil.
80+ Platinium bir PSU, yanlış hatırlamıyorsam Tier A bir PSU. Gidip Aerocool kötüdür demek saçma. Önemli olan model.

Son düzenleme:
Hocam ne istiyorsunuz RX 6500 XT'e Asus Rog mu önereyim önersem RX 6500 XT değil RX 6400 bile alınamaz. Eğer VX Plus kalitesizse kaliteli olan en az XPG Pylon'dur o da çok pahalı başka bir seçenek yok.

Bu arada Aerocool'un her güç kaynağı VX Plus seviyesinde değil.
80+ Platinium bir PSU, yanlış hatırlamıyorsam Tier A bir PSU. Gidip Aerocool kötüdür demek saçma. Önemli olan model.
Ben ne zaman Aerocool kotudur dedim? Bu modeli kotu P7 iyi bir model.

Burada VX Plus kötüdür değil, Aerocool okdukça kötüdür yazıyor.
Onu ben soylemedim, Jon Gerow soyledi. Ve orada genelleme yapiyor, hatta Aerocool VX Plus modelini kast ediyor. Siz yazdigimi okudunuz mu?

Onu ben soylemedim, Jon Gerow soyledi. Ve orada genelleme yapiyor, hatta Aerocool VX Plus modelini kast ediyor. Siz yazdigimi okudunuzmu?
Bu görüşü desteklediniz. Siz VX Plus kötü diyorsunuz ama desteklediğiniz metinde Aerocool oldukça kötü yazıyor. Okumasam yorum yapmam.

Bu görüşü desteklediniz. Siz VX Plus kötü diyorsunuz ama desteklediğiniz metinde Aerocool oldukça kötü yazıyor. Okumasam yorum yapmam.
Yine diyorum, Genelleme yapiyor. P7 disinda kalan modellerin cogu kotu.

Boş konu, marka önyargısı ile hiçbir yere varamazsınız. CV450 önermeniz ayrı bir ironik olay. 7000 TL sistem toplama konusuna 3000G APU ve Core Reactor bulunduran bir sistem koyun bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı