Aerocool VX400W güç kaynağı alınır mı?

Gerçekten bütçenizi aşamayacaksanız alınabilir ancak pek kaliteli bir ürün değil. Kendim de kullandım, 1-2 sene içinde arıza vermeye başladı. En son da yük altında reset attırmaya başladı ve emekli oldu. Ayrıca çok da sesli çalışıyor.

Şu an ₺1.329,00'ye satılıyor ve taş gibi PSU:

Aynısının 500W Plus olanını 2 yıldır kullanıyorum. Bir sorun teşkil etmedi bende ve sessiz çalışıyor. Ama siz bilirsiniz. Bende olmadı diye başkalarında da olmayacak diye bir şey yok neticede.

Hocam 500W çok gelir. Ryzen 3 2200G APU sisteme alacağım.

Maksimum 1.000TL'ye PSU önerebilir misiniz peki? (400W)

Hocam PSU zaten ileriye yönelik seçilir. İleride Ekran kartı ve işlemci upgrade yapacağınız zaman PSU ile uğraşmamış olursunuz. 500Watt Modelini alabilirisiniz bence ya da bütçeyi arttırarak 550-600 Watt en az 80+Bronze modellere de yönelebilirsiniz. Sistemin kalbidir PSU. Arkadaşın attığı MSI gayet güzel bu arada.

Hocam bütçe açılmayacaksa kullanılır arkadaşıma MSI PSU aldım 550W olan kendime FSP marka aldım elimle ellediğimde FSP marka malzeme kalitesi anlamında daha iyiydi FSP'ye daha çok güvendiğim için PSU da FSP marka tercih ettim paranız var ise FSP marka PSU alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı