Aerocool'dan 3 adet yeni kasa

Kasaları internette dolaşırken fark ettim, aynı zamanda bu kasaları incelerken Aerocool Aero 1000 modelini de gördüm her neyse Türkiye'de bulabilir miyim derken Teknobiyotik'in linkini gördüm. 29 Ekimde stoklarda olacakmış. (Keşke Aero 1000 modeli de stoklarda olsaydı.) Kasalar hem estetik açıdan güzel hemde iç tasarımları çok hoşuma gitti, modlama ve kablolama yaparken iç tasarımın nimetlerinden çok faydalanılır, ilk kez Aerocool'un kasaları hoşuma gitti diyebilirim. :) Kasalar aşağıdaki şekilde;

Aerocool Project P7-C1 - Ayarlanabilir 8 Renk Ön Ledli, Full Cam Yan Panelli, USB 3.0 Oyuncu Kasası

Aerocool LS-5200 Fan Kontrolcülü Sıvı Soğutma Özel USB 3.0 Oyuncu Kasası

Aerocool DS230 Led Efektli PWM Fan Kontrolcülü, 7 Adet ayarlanabilir Ledli, Ses Yalıtımlı USB 3.0 Oyuncu Kasası

Son düzenleyen: Moderatör:
LS-5200 sanki Cooler Master Mastercase serisi ile Thermaltake core V serisinin karışımı gibi olmuş. DS230 cidden hoş bir tasarıma sahip.

Aerocool çoğu çan çin çon markalara göre, göreceli olarak daha iyi işler çıkartan bir firma. Yeni kasaları ile yine iyi bir fiyat / performans oranı tuttururlar diye düşünüyorum.

29 ekim stoklarda diyor 31 ekim oldu hala ön sipariş yazıyor. Site güncellemede saçmalama konusunda vatanbilgisayar gibi bunlarda iyice saçmaladılar. Konuya gelecek olursak LS-5200 ile alttaki Akasa Venom LX modeli uzun süredir fiyat performans ürünü Dark N10'u bitirir.

Akasa Venom LX 3x12cm Fanlı, Pencereli USB 3.0 Oyuncu Kasası

@SideWinder Ucuzluk kısmına katılmıyorum 550-600 bence bir kasa için çok, tasarım ise göreceli bir konu.
Çok değil hocam. Sistemi içine kuruyorsunuz sonuçta.

Mastercase dediğim kasa boş 13 kg gelmekte. Eee, tabi buna göre de parası var.

@SideWinder Ucuzluk kısmına katılmıyorum 550-600 bence bir kasa için çok, tasarım ise göreceli bir konu.
Bir de ben o ucuzluğu Mastercase için değil, aerocool için dedim.

Mastercase 600 TL, neresi ucuz?

Bana göre çok. Mesajlarına düzenleme yapma son düzenlenme tarihi gözüküyor, bana cevap vermeden tam 1 dk önce üstteki mesajı düzenlemişsin (15:33) bana mesaj atmışsın (15:34) ve bunları benim mesajımdan 22 dk sonra yapmışsın.
Bak @FurkanEmir41 ,

Yukarıdaki;
Ama ucuzluk ve tasarım açısından rakibi yok...(y) (Aerocool serisi için.)

Mesajımı Aerecool için söylemiştim, Mastercase için değil. Ama senin mesajından sonra;

Bu dediğimim Mastercase için söylenmiş gibi anlaşıldığını gördüm ve düzelttim. (Aerocool serisi için) yazdım.

Sence 650 TL'lik bir kasaya ucuz diyebilir miyim?

Bu durumuda mesajım da belirtmişim;

Bir de ben o ucuzluğu Mastercase için değil, aerocool için dedim. Mastercase 600 TL, neresi ucuz?

Bunun dışında sizin de böyle ''mesajını düzeltme'' demeniz hoş değil. Yanlış anlaşılma olmuş, mesajımda ben de düzelttim.

Sanki size kötü söz edilmiş gibi ne bu tavır?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı