Aerox 3'e Type-C kablosu bağlanır mı?

Ci0

Zeptopat
Daha fazla  
Aerox 3 kablolu mouse kullanıyorum. Kablosu çıkıp girilebilen cinsten fakat farenin kablosu zarar gördü ve kablodan dolayı kullanamıyorum. Ne yapabiilirim? İnternetten orijinal kablosunu almak istiyorum. Türkiye'ye satış yapmıyor. Şarj aletlerinde kullanılan Type-C kablosu bağlasam yüksek amperden faremde sorun çıkar mı?

HOcam eğer yumuşak yani esnek hafif bir Type-c kablo bulursanız o da uyumlu olacaktır. Amper kabloyla değil şarj aletiyle alakalı. O nedenle data aktarımı yapabilen herhangi bir kablo işinizi görecektir. Ama genelde kablolar 1 metre kadar olur. Kısa kalabilir. Dİlerseniz daha sonra 2 metre ve yumuşak bir kabloya geçiş yapabilrisiniz.

HOcam eğer yumuşak yani esnek hafif bir Type-C kablo bulursanız o da uyumlu olacaktır. Amper kabloyla değil şarj aletiyle alakalı. O nedenle data aktarımı yapabilen herhangi bir kablo işinizi görecektir. Ama genelde kablolar 1 metre kadar olur. Kısa kalabilir. Dİlerseniz daha sonra 2 metre ve yumuşak bir kabloya geçiş yapabilrisiniz.

Eyvallah hocam birazdan gidip alacağım örgülü bir tane çalışır umarım

Aerox 3 kablolu mouse kullanıyorum. Kablosu çıkıp girilebilen cinsten fakat farenin kablosu zarar gördü ve kablodan dolayı kullanamıyorum. Ne yapabiilirim? İnternetten orijinal kablosunu almak istiyorum. Türkiye'ye satış yapmıyor. Şarj aletlerinde kullanılan Type-C kablosu bağlasam yüksek amperden faremde sorun çıkar mı?

Hayır, yüksek amper genellikle sorun yaratmaz. Mouse sadece ihtiyacı kadar güç çeker. Ancak, bazı şarj kabloları veri aktarımı yapmadığı için çalışmayabilir. Eğer şarj kablosunu kullanacaksan, hızlı şarj desteklemeyen ve veri aktarımı yapabilen bir kablo seçmen lazim.

Hayır, yüksek amper genellikle sorun yaratmaz. Mouse sadece ihtiyacı kadar güç çeker. Ancak, bazı şarj kabloları veri aktarımı yapmadığı için çalışmayabilir. Eğer şarj kablosunu kullanacaksan, hızlı şarj desteklemeyen ve veri aktarımı yapabilen bir kablo seçmen lazim.
Hızlı şarj desteklese de data aktardığı sürece onlarda da sorun olmuyor hocam. Ama şarj etmek için PC değil de şarj aleti kullanılacaksa mümkünse 1A veya en fazla 2A kullanılması farenini pili için daha sağlıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı