Ücretsiz Affinity, 6 aylığına ücretsiz

Aslan Mert

Hectopat
Makaleler
2
Canva'nın bir yan kuruluşu olan affinity bir grafik tasarım, fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Bugün CEO'ları X üzerinden tüm özelliklerine erişebileceğiniz versiyonu 6 aylık bir deneme süresi boyunca ücretsiz olduğunu duyurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6 aylık ücretsiz deneme için kredi kartı bilgilerinizi yazmanıza gerek yok. Sadece doğrulama mesajı gönderilecek olan email adresinizi yazmanız yeterli.

Kayıt olurken "stay ınformed about product updates and offers" kısmında da "no, thank you" kutucuğunu işaretlerseniz şirketin başkaca kampanyalarına ilişkin reklam maili de almazsınız. Kayıt olduktan sonra deneme sürümünü indirebilmeniz için yazmış olduğunuz mail adresine gönderilen doğrulama mailine tıklamanız gerekiyor.

6 ayın sonunda uygulama kendisini silmeyecek ancak imkanlarından da lisansını satın almadığınız sürece erişemeyeceksiniz. Bir ödeme yöntemi ile kayıt olmadığınız için doğal olarak 6 ayın sonunda sizden bir ücret de kesilmeyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini indireceğim?

Affinity Store – Your free download link - Google Chrome 9.07.2024 10_29_54.png

Vay be. Paylaşım için teşekkürler 😊 Photoshop'un rakibini uzun zamandır deneyesim vardı, Adobe'nin abonelik sistemi yerine tek seferli satın alım sistemini benimsiyorlar.

MSIX (x64) olabilir hocam. Onları indiriyorum şu an.

Son düzenleme:
İşin teknik kısmına fazla hakim olmayarak anladığım kadarı "MSIX" ve "MSI/EXE" den istediğiniz indirebilirsiniz ancak şirket daha güncel olan "MSIX" formatında indirmenizi tavsiye ediyormuş.

Eğer Windows OS ve x64 işletim tabanlı cihaz kullanıyorsanız "x64" isimli olanı, eğer Mac OS veya Ipad kullanıyordanız "arm64" isimli olanı indirmeniz gerekiyor.

Daha ayrıntılı bilgi ve indirirken potansiyel karşılaşabileceğiniz sorunlara ilişkin ilgili şirketin şu açıklamasına bakabilirsiniz;

Neden olmasın, tek seferli satın alım ise.

Olamaz hocam. Sürdürülebilir bir sistem değil. Büyük ihtimal satın alınca sadece mevcut sürüme sınırsız erişim veriyorlardır. 2 yıl sonra yeni sürüm çıkınca siz geride kalmış olursunuz. Tabii yine de güzel ama keşke ömür boyu güncel teknoloji olsa :)

Nasıl yani hocam, ben şimdi alsam 10 yıl sonra son sürüm ürününe tam erişim hakkım mı olacak?
Son sürüm için muhtemelen ek ücret isterler.

Hatta bu sayfayı buldum, eski sürümü kullananlar yeni sürümü indirimli olarak satın alabiliyorlar.

Demek istediğim en azından Adobe'deki gibi abonelik sistemi yok. Aynı sürümü 10 sene sonra da, 20 sene sonra da kullanabilirsin, son tarihi yok yani. Yeter ki çalıştırabilecek OS ve donanım olsun.

Son sürüm için muhtemelen ek ücret isterler.

Hatta bu sayfayı buldum, eski sürümü kullananlar yeni sürümü indirimli olarak satın alabiliyorlar.

Demek istediğim en azından Adobe'deki gibi abonelik sistemi yok. Aynı sürümü 10 sene sonra da, 20 sene sonra da kullanabilirsin, son tarihi yok yani. Yeter ki çalıştırabilecek OS ve donanım olsun.
Tabi ki hocam, zaten tüketici için oldukça güzel. Rekabet güzeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı