Steam AFK bırakıp kart kasılabilir mi?

allise1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi ben Steam'den Raft oyununu oynuyorum. Oyunu açık bırakıp kart kasabilir miyim? Şu an 2.6 saat oldu fakat hiç kart düşmedi karakterim ölmüş durumda şekilde bekliyor.

Peki AFK atıp kart kasabileceğim bir oyun var mı acaba?
Hayir. Artik Steam de oyunlar 5.50tl nin altinda satilamadigi icin hic bir sekilde kar edemiyorsun. Önceden 60 kurusluk oyun aliyordun. Kartlari 30-40 kurus oluyordu. Parasini cikariyordu. Artik degil.

Ve idle master güvenli kendim bir sürü oyunda kullandim.

Ancak şuna dikkat edin VAC korumalı oyunları bloklama kodları var. O kodları girmezseniz VAC koruması olan oyunlardan ban yiyebilirsiniz.
Bu dogru, ama tüm blacklist kodlarini girmekle ugrasmak yerine. White list acip sadece kart kasmak istedigi oyunlarin kodlarini girmesi daha mantikli.

Hayir. Artik Steam de oyunlar 5.50TL'nin altinda satilamadigi icin hiçbir sekilde kar edemiyorsun. Önceden 60 kurusluk oyun aliyordun. Kartlari 30-40 kurus oluyordu. Parasini cikariyordu. Artik degil.

Ve Idle Master güvenli kendim bir sürü oyunda kullandim.

Para kazanmak için değil de level kasmak için yapıyorum. Daha kolay kasma yöntemi var mı acaba? Varsa yazarsan çok mutlu olurum😇

Technopat Haberler

Geri
Yukarı